Închide meniul

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea, victorie uriaşă contra Petrăi Kvitova! Surpriza începutului de an în tenisul mondial. Cu cine joacă în turul 3

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 5:11

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea, victorie uriaşă contra Petrăi Kvitova! Surpriza începutului de an în tenisul mondial. Cu cine joacă în turul 3

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, victorie uriaşă la Australian Open 2021

Sorana a bătut-o pe Kvitova după două ore şi trei minute de luptă şi se va duela pentru un loc în optimile competiţiei cu Marketa Vondrousova. Sportiva din Cehia, finalista din 2019 de la Roland Garros, a trecut de Rebecca Marino, cu 6-1, 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australian Open 2021 | Sorana Cîrstea: Am făcut meciul perfect

Sorana Cîrstea a fost şi e uimită de victorie, ţinând cont de perioada dificilă de carantină prin care a trecut înaintea primului Grand Slam al anului.  

"Este o jucătoare extraordinară, lovește incredibil mingea, are o experiență mare, dar am simțit că pot să o bat, știam că am șanse pentru că o mai învinsesem, iar acum sunt foarte fericită. Am făcut meciul perfect.

Acum, cea mai importantă este recuperarea mea după efortul depus azi. Să joc două ore la peste 30 de grade, m-a obosit mai mult decât de obicei, dar cred că este impresionant să vin după 15 zile fără să lovesc o minge de tenis și să joc foarte bine, asta m-a surprins și pe mine", a spus Sorana, la interviul de după meci. 

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și