Închide meniul

Avocatul american al Simonei Halep, după victoria de la TAS: „Unul dintre cele mai intense cazuri”. Ce urmează pentru acesta

Alex Masgras Publicat: 6 martie 2024, 19:28

Reclamă
Avocatul american al Simonei Halep, după victoria de la TAS: „Unul dintre cele mai intense cazuri. Ce urmează pentru acesta

Avocatul american al Simonei Halep, după victoria de la TAS: "Unul dintre cele mai intense cazuri". Ce urmează pentru acesta

Simona Halep, în timpul unui meci, la Madrid / Profimedia

Avocatul american al Simonei Halep a rupt tăcerea, după victoria de la TAS. Suspendarea fostului număr 1 WTA a fost redusă de Tribunalul de la Lausanne la 9 luni, după ce în primă fază, Halep primise o suspendare de 4 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep poate reveni în circuitul WTA, iar românca a primit deja o invitaţie. Directorul turneului WTA 1000 de la Miami aşteaptă un răspuns din partea dublei câştigătoare de Grand Slam.

Avocatul american al Simonei Halep, după victoria de la TAS: „Unul dintre cele mai intense cazuri”

Howard Jacobs este unul dintre avocaţii care au reprezentat-o pe Simona Halep la Lausanne. Americanul a dezvăluit că acest caz a fost unul dintre cele mai complicate cazuti din cariera sa, mai ales că cei de la ITIA au avut resurse nelimitate pentru pregătirea acestui caz.

„Cazul Simonei Halep a fost unul dintre cele mai dure și intense cazuri din cariera mea, cu cei de la ITIA alocând resurse nelimitate pentru acest caz. Cu toate astea, nici sumele mari folosite de ITIA nu au putut învinge adevărul și dreptatea în cazul Simonei Halep”, a declarat Howard Jacobs, potrivit adevărul.ro.

Munca lui Jacobs nu se opreşte aici. Avocatul american a anunţat că urmează o analiză, pentru a vedea dacă trebuie trase la răspundere şi alte persoane pentru ce i s-a întâmplat Simonei Halep. Românca a dat deja în judecată compania care a furnizat suplimentul contaminat:

Reclamă

„Am demarat deja după cum știți o acțiune în instanță împotriva companiei care a furnizat suplimentul contaminat. Vom analiza în perioada următoare dacă și alte persoane trebuie trase la răspundere pentru ce i s-a întâmplat Simonei Halep”, a mai spus Howard Jacobs.

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

Reclamă 4 / 0/3

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și