Închide meniul

Bianca Andreescu, depistată pozitiv cu Covid-19, înainte de turneul lui Ion Ţiriac. Primele detalii oferite de finalista de la Miami

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 aprilie 2021, 6:18

Bianca Andreescu, depistată pozitiv cu Covid-19, înainte de turneul lui Ion Ţiriac. Primele detalii oferite de finalista de la Miami

ProfimediaImages

Bianca Andreescu are Covid-19

“După ce am fost testată negativ de două ori înaintea zborului către Madrid, din păcate am fost informată că am fost testată pozitiv cu Covid-19 la sosire, astfel că nu voi juca la Madrid Open”, a notat Andreescu pe Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a precizat că se simte bine. "Mă odihnesc şi respect în continuare protocolul medical şi de siguranţă. Abia aştept să revin pe teren cât mai curând", a adăugat sportiva.

Bianca Andreescu, finalistă la Miami

În 2021, Bianca Andreescu a participat la doar trei turnee. După ce a fost învinsă în turul 2 la Australian Open de Hsieh, 3-6, 2-6, ea a mers la Phillip Island, unde a atins semifinalele. Acolo, a pierdut la Bouzkova, 7-6, 2-6, 5-7. 

Cel mai bun turneu a fost cel de la Miami, dar totul s-a terminat rău pentru Bianca. În finală, ea s-a retras în meciul cu Ashleigh Barty, în momentul în care australianca era în avantaj, 6-3, 4-0. 

"Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami.

Reclamă

Da, s-a întâmplat puțin să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miami”, a spus Andreescu, într-o conferinţă de presă.

Bianca Andreescu, revenire după 15 luni

Sportiva în vârstă de 20 de ani a revenit la începutul acestui sezon după o pauză de 15 luni. Ea a suferit o accidentare gravă la genunchi la finalul lui 2019, an în care a cucerit singurul ei trofeu de Grand Slam, la US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și