Închide meniul

Bianca Andreescu, interviu inedit în limba română: „Este foarte mişto!” Ce spune despre Emma Răducanu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 martie 2023, 9:42

Bianca Andreescu, interviu inedit în limba română: „Este foarte mişto! Ce spune despre Emma Răducanu

Bianca Andreescu, interviu inedit în limba română

Bianca Andreescu, în timpul unui interviu/ Profimedia

Bianca Andreescu a acordat un interviu inedit în limba română. Sportiva cu origini româneşti s-a declarat extrem de bucuroasă după victoria obţinută în în primul tur de la Miami, în faţa celeilalte jucătoare cu origini româneşti, Emma Răducanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bianca Andreescu s-a impus după o luptă de mai bine de două ore şi jumătate. Sportiva de pe locu 31 WTA a învins-o pe Emma Răducanu cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2.

Bianca Andreescu, interviu inedit în limba română

Bianca Andreescu a avut doar cuvinte de laudă pentru Emma Răducanu, după ce a învins-o la Miami. Canadianca susţine că britanica a prestat un joc bun, însă ceea ce a făcut diferenţa a fost faptul că ea a fost mai pozitivă pe parcursul meciului.

De cealaltă parte, Andreescu s-a declarat convinsă de faptul că Răducanu va putea reveni între primele 10 jucătoare din lume, chiar dacă în acest moment britanica ocupă locul 72 WTA.

Bianca Andreescu a vorbit şi despre următoarea adversară a sa de la Miami, anume Maria Sakkari. Sportiva cu origini româneşti se declară optimistă înaintea confruntării cu ocupanta locului 10 WTA.

Reclamă

„Cred că am jucat foarte bine. Și Emma a jucat foarte bine. Eu am fost mult mai pozitivă. Cred că asta m-a ajutat să câștig azi. Și de asemenea puterea mea.

(N.r Despre „rivalitatea” cu Emma Răducanu şi despre faptul că ambele au câştigat US Open) Eu cred că asta este foarte mișto (n.r. – râde). Și ea s-a născut în Toronto. Cred că Emma poate să revină în Top 10 și sper să mai avem astfel de meciuri.

(N.r. despre următorul meci, cu Maria Sakkari) Maria joacă acum foarte bine, dar am bătut-o o dată și cred că pot să o bat încă o dată.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru asta trebuie să joc tenisul meu agresiv și să stau pozitivă. Cred că o să câștig. Sper!”, a declarat Bianca Andreescu, într-un interviu în limba română, pentru digisport.ro.

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami

Bianca Andreescu a învins-o pe Emma Răducanu și s-a calificat în turul secund la Miami. Meciul a avut nevoie de set decisiv, însă, la capătul celor 2 ore și 35 de minute, jucătoarea din Canada a ieșit învingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

Considerată favorită înainte de meci, Bianca Andreescu și-a respectat statutul, însă duelul a fost foarte echilibrat, cel puțin până în setul decisiv.

Sportiva din Canada a început foarte bine meciul și a controlat ostilitățile. Cu un break izbutit foarte devreme în set, Andreescu a preluat conducerea și nu a avut niciun fel de emoție în a pune capăt primului act, scor 6-3.

În setul al doilea, Emma Răducanu a reușit să-și ridice nivelul de joc, a fost mai hotărâtă și a greșit mai puțin în momentele importante. Astfel, tabela indica un 6-3, de data această în favoarea sportivei care reprezintă Marea Britanie.

Setul decisiv a fost iarăși la discreția Biancăi Andreescu. Mult mai sigură pe ea, jucătoarea din Canada a reușit două break-uri și a pus capăt meciului într-o manieră convingătoare, scor 6-3, 3-6, 6-2.

În turul următor, Bianca Andreescu o va întâlni pe Maria Sakkari, din Grecia.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și