Închide meniul

Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Ce i-a transmis în limba română

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 22:01

Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep! Ce i-a transmis în limba română

Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Simona Halep şi Bianca Andreescu, la finalul unui meci/ Profimedia

Bianca Andreescu a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep, cea care se află în plin proces de dopaj. Sportiva cu origini româneşti spera ca „Simo” să treacă cu bine peste perioada dificilă din cariera ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani din partea ITIA, şi a făcut apel la TAS, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia.

Bianca Andreescu, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

Bianca Andreescu se află în România în această perioadă, urmând să-şi lanseze la Bucureşti o carte pentru copii, intitulată „Bibi joacă tare”. Sportiva care reprezintă Canada, dar care are părinţi români, a oferit declaraţii şi despre Simona Halep.

Andreescu speră ca Halep să rămână optimistă în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, în faţa judecătorilor.

„Este foarte greu ce se întâmplă în cazul Simonei. Niciodată nu am fost în locul ei, dar să rămână optimistă”, a declarat Bianca Andreescu, conform sport.ro.

Reclamă

Simona Halep şi-a aflat verdictul din partea ITIA în luna septembrie, iar la finalul lunii octombrie, avocaţii ei americani au depus oficial apel la TAS. Urmează ca data procesului româncei să fie stabilită, ITIA având o lună la dispoziţie să răspundă acuzaţiilor lansate de fostul lider WTA, la Tribunalul de la Lausanne.

Ion Ţiriac, atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep

Ion Ţiriac a lansat un atac la persoana acuzată că i-a distrus cariera Simonei Halep. Fostul mare jucător de tenis a avut o nouă reacţie în scandalul de dopaj în urma căruia constănţeanca a primit 4 ani de suspendare. Halep a depus oficial apel la TAS şi va încerca să îşi dovedească nevinovăţia.

„Cine e Simona Halep? Noi, românii, suntem o naţie, pe cuvântul meu că îţi vine să plângi din când în când. Măi, fata asta a câştigat Wimbledon pentru noi. Ştii ce e ăla Wimbledon, aţi auzit de Wimbledon vreodată? Dacă câştigi Wimbledon, eşti eroul lumii. Aţi uitat toţi că a câştigat Wimbledon? Că i-a dat cineva să bea compot cu mere sau cu pere.

Reclamă 4 / 0/3

Unde suntem? Pe ce lume suntem? Când după un an de zile vine cineva şi spune `da, atât am săpat să vedem de unde vine ăsta. Am mai găsit altceva, paşaportul biologic`. L-ai găsit acum şase luni? Păi şi şase luni ce ai făcut? De ce nu ai venit în ziua aia să îmi spui că este nu ştiu cine? De ce şase luni? Ai controlat-o de 380 de ori în 10 ani. De ce şase luni? Cum spune prietenul meu din fotbal, domnul Becali, ‘e o treabă care nu e’„, a declarat Ion Ţiriac în cadrul unui eveniment.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și