Închide meniul

Boris Becker, mesaj tranşant după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep: „Există mai multe oi negre decât ştim!”

Viviana Moraru Publicat: 16 septembrie 2023, 9:38

Reclamă
Boris Becker, mesaj tranşant după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep: „Există mai multe oi negre decât ştim!

Boris Becker, mesaj tranşant după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep

Simona Halep / Hepta

Boris Becker a transmis un mesaj tranşant, după ce Simona Halep a primit o suspendare de patru ani. Fostul campion german a declarat că toţi sportivii trebuie să fie trataţi în mod egal, atunci când vine vorba de doping. De asemenea, acesta a mai punctat că există mai multe cazuri de dopaj în sportul alb, decât se cunosc în spaţiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit pedeapsa maximă, ca urmare a faptului că a fost depistată pozitiv la testele anti-doping efectuate la US Open 2022. Românca va contesta decizia celor de la ITIA la TAS.

Boris Becker, mesaj tranşant după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep

Boris Becker a dezvăluit că unii jucători sunt avertizaţi înainte să fie supuşi unui control anti-doping. Germanul a mai subliniat că există multe cazuri de dopaj în tenis care fie au fost acoperite, fie nu au fost descoperite.

Becker a mai declarat că fiecare sportiv merită să fie tratat la fel, indiferent de ţara din care provine.

„Am auzit că se folosesc și măsuri diferite. Jucătorilor din anumite țări li se spune sau sunt informați că urmează un test antidoping. Nu vreau să dau numele jucătorilor și țărilor acum, dar este un ‘secret cunoscut’ de toată lumea că se aplică standarde duble.

Reclamă

Bineînțeles, acest lucru nu este acceptabil. Toată lumea trebuie să fie tratată în mod egal. Fie că este vorba de un nume mare sau de un jucător din America, România, Germania sau Serbia. Este singura modalitate de a scăpa de oile negre. Cred că există semnificativ mai multe oi negre decât știm cu toții”, a declarat Boris Becker, conform eurosport.ro.

Un cunoscut medic din România nu este surprins de suspendarea Simonei Halep

Un cunoscut medic din România nu este surprins de suspendarea Simonei Halep. Fostul lider mondial trece prin cel mai greu moment al carierei, după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat şi s-au descoperit nereguli în paşaportul ei biologic. După un an în care a încercat să îşi dovedească nevinovăţia, „Simo” a primit pedeapsa maximă. A fost suspendată 4 ani, dar a făcut apel la TAS.

„În niciun caz un medic nu ar prescrie așa ceva! Niciun doctor nu-și asumă riscul imens ca acel sportiv să fie prins și să plătească și el. De ce să câștige el sau ea milioane de euro, iar eu să-mi distrug reputația, cariera? Am spus că roxadustatul nu este nici eficient, efectul pe care-l poate avea asupra organismului nu e unul atât de mare încât să conteze. Medicii nu apelează la așa ceva, dar sunt tentați de astfel de practici preparatorii fizici, antrenorii. Ei sunt interesați să arate că vin cu ceva în plus, că sunt mai buni decât erau aceia pe care i-au înlocuit.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Cât contează faptul că Simona nu a știut, că nu s-a dopat intenționat?) Eu cred că a știut. Uitați-vă la musculatura Simonei Halep și veți înțelege! Cine se pricepe înțelege despre ce este vorba„, a declarat Pompiliu Popescu pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și