Închide meniul

Când ar putea reveni pe teren Simona Halep: „Până atunci se va da un verdict favorabil!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 ianuarie 2023, 8:39 / Actualizat: 8 ianuarie 2023, 9:56

Când ar putea reveni pe teren Simona Halep: „Până atunci se va da un verdict favorabil!

Când ar putea reveni e teren Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia Images

George Cosac ştie când ar putea reveni pe teren Simona Halep. Preşedintele interimar al Federaţiei Române de Tenis este convins că românca îşi va dovedi nevinovăţia la timp pentru a putea participa la ultimul Grand Slam al anului, US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep ratează primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde în sezonul trecut era eliminată în optimi. Românca luptă pentru dreptate, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, la testele anti-doping efectuate la US Open 2022.

Când ar putea reveni pe teren Simona Halep

George Cosac a declarat că Simona Halep ar putea avea şanse să participe la Roland Garros, turneul de Grand Slam unde românca se simte cel mai bine. Cu toate acestea, preşedintele FRT susţine că ultimul Grand Slam al anului, acolo unde a şi fost depistată pozitiv în sezonul precedent, va fi turneul care va marca revenirea româncei în circuit.

„Eu sunt optimist și cred că Simona Halep își va dovedi nevinovăția. Nu știu dacă va putea să meargă la Roland Garros, dar cred că va putea participa la US Open, pentru că până atunci se va da un verdict favorabil în privința ei”, a declarat George Cosac, potrivit prosport.ro.

Cosac a mai declarat că are încredere că Simona Halep va reveni puternică pe teren, chiar şi după o absenţă îndelungată. Acesta susţine că românca poate triumfa din nou într-un turneu major, după ce a cucerit Roland Garros, în 2018, şi Wimbledon, în 2019.

Reclamă

„Cu siguranță, cred că va reveni foarte puternică și o mai văd pe Simona Halep să câștige un Grand Slam”, a mai spus Cosac.

„N-ar fi mers nici dacă primea wild-card!” George Cosac, anunţ despre Simona Halep

George Cosac a oferit declaraţii despre Simona Halep, după ce românca va rata participarea la Australian Open. Preşedintele COSR este convins că „Simo” nu ar fi mers la primul turneu de Grand Slam al anului, nici dacă primea wild-card din partea organizatorilor.

George Cosac a declarat că Simona Halep nu ar fi mers la Australian Open, având în vedere faptul că nu s-a pregătit suficient de bine pentru un turneu precum cel de la Antipozi. Totodată, preşedintele interimar al FRT susţine că românca traversează cea mai grea perioadă din carieră, însă este convins că în momentul în care va reveni în circuit, va fi din nou o jucătoare de top.

Reclamă 4 / 0/3

Cosac a mai amintit faptul că, deşi Halep nu a mai evoluat de când şi-a încheiat aventura la US Open 2022, românca se menţine între primele jucătare ale lumii, fiind pe locul 10 WTA.

„Se așteptau puțini să primească wild card. Cred că nu era pregătită pentru Australian Open. N-ar fi mers acolo nici dacă primea wild card din partea organizatorilor. Simona Halep nu are jumătăți de măsură! Ori merge să câștige turneul, ori nu mai participă.

Cu siguranță, este cel mai greu an din cariera Simonei Halep. Dar când revine, cred că va fi foarte puternică. Gândiți-vă că nu a jucat de atâta timp și tot se menține între cele mai bune zece jucătoare din lume”, a declarat George Cosac, pentru prosport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și