Închide meniul

Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami! Premii imense la primul turneu la care participă românca, după scandalul de dopaj

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 19:35

Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami! Premii imense la primul turneu la care participă românca, după scandalul de dopaj

Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Se ştie câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami. Premiile de la turneul de 1000 de puncte WTA sunt imense, iar românca va câştiga o sumă considerabilă doar pentru faptul că se află pe tabloul principal al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de la Miami este primul la care participă Simona Halep, după o pauză de un an şi jumătate. Competiţie din Florida se va desfăşura în perioada 17-31 martie.

Câţi bani poate câştiga Simona Halep, la Miami

Simona Halep a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de la Miami, la o zi distanţă după ce s-a aflat verdictul de la TAS. Românca a început deja antrenamentele pentru turneul din Florida, acolo unde va juca în primul tur.

Astfel, pentru simpla participare, Simona Halep va câştiga suma de 23.500 de dolari. În cazul în care va avansa în turul secund, acolo unde poate da peste capii de serie ai turneului, românca va câştiga 34.500 de dolari.

Premiile la turneul de la Miami:

Reclamă

De asemenea, după turneul de la Miami, Simona Halep va reveni în clasamentul WTA, indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra. Românca va cuceri 10 puncte WTA, pentru faptul că este prezentă în primul tur.

În urma celor zece puncte pe care le va câştiga, „Simo” nu va putea intra însă în Top 1000 WTA. Calificarea în turul secund o va duce însă pe româncă în apropierea primelor 800 de locuri din clasament, iar turul al treilea o duce pe Halep în zona locurilor 650 WTA.

Simona Halep, primul antrenament la Miami! Când îşi va afla prima adversară

Simona Halep a efectuat primul antrenament la Miami, înainte de startul turneului. Românca a postat un filmuleţ, însoţit de un mesaj superb. Aceasta a transmis că s-a simţit de parcă nu ar fi plecat niciodată de pe terenul de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

„Se simte de parcă nu aş fi plecat niciodată. Prima zi de la întoarcere. Mulţumesc, Miami Open”, a fost mesajul postat de Simona Halep, pe Instagram.

De asemenea, Simona Halep este însoţită la turneul de la Miami de Joao Monteiro şi de Sabin Topala. Fostul lider WTA a postat şi cu aceştia o fotografie, din prima zi de antrenamente de la Miami.

Simona Halep îşi va afla prima adversară de la Miami pe 17 martie, atunci când are loc tragerea la sorţi a tabloului principal feminin. Românca va lua startul în primul tur şi va evita capii de serie, care sunt direct calificaţi în turul secund.

Meciurile din primul tur de la Miami, de pe tabloul principal, se vor desfăşura pe 19 martie, cu o zi înainte să se dispute meciurile de pe tabloul masculin.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și