Închide meniul

Câţi bani va primi Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea şi a câştigat procesul de dopaj

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 19:07

Reclamă
Câţi bani va primi Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea şi a câştigat procesul de dopaj

Câţi bani va câştiga Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea şi a câştigat procesul de dopaj

Simona Halep, bucurie în timpul unui meci/ Profimedia

Bogdan Stoica a dezvăluit câţi bani va primi Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea şi a câştigat procesul de dopaj. Avocatul româncei a declarat că aceasta va primi suma de aproximativ 21.000 de euro din partea ITIA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit un verdict favorabil din partea TAS. Suspendarea i-a fost redusă de la patru ani la nouă luni, şi poate reveni pe terenul de tenis.

Câţi bani va primi Simona Halep, după ce i-a fost redusă suspendarea şi a câştigat procesul de dopaj

Bogdan Stoica a dezvăluit că TAS a decis ca ITIA să-i plătească Simonei Halep suma de 21.000 de euro, ca urmare a faptului că iniţial i-a acordat o suspendare de patru ani. Avocatul româncei a mărturisit că suma este una mai mult simbolică şi reprezintă „contribuţie la efortul de apărare al Simonei”.

„Tribunalul a decis simbolic să oblige ITIA să plătească 20.000 de franci elvețieni (n.r. echivalentul a aproximativ 21.000 de euro) cu titlul de ‘contribuție la efortul de apărare al Simonei”, a declarat avocatul Simonei Halep, Bogdan Stoica, conform digisport.ro.

Perioada de suspendare a Simonei Halep a început pe data de şapte octombrie 2022, şi după ce a primit doar nouă luni din partea TAS, aceasta a expirat deja, pe 6 iulie 2023. Astfel, românca poate evolua din nou într-un turneu.

Reclamă

În prezent, Simona Halep se află la Dubai. În ultima perioadă, după ce a fost audiată la Tribunalul de la Lausanne, „Simo” s-a antrenat intens, în aşteptarea veştii uriaşe pe care urma să o primească.

Ultimul meci oficial bifat de Simona Halep a fost pe 29 august 2022, atunci când era eliminată din primul tur de la US Open.

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS. Jucătoarea noastră a vorbit despre viitor, după vestea imensă venită din Elveția.

Reclamă 4 / 0/3

„Simo” a ținut să le mulțumească avocaților care au făcut tot posibilul ca pedeapsa să îi fie redusă, dar și fanilor și sponsorilor, care au susținut-o în tot acest timp.

De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil.

Abia aștept să mă întorc în circuit”, a fost prima reacție a Simonei Halep, potrivit euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și