Închide meniul

Ce a declarat Anna Kalinskaya, după ce Simona Halep a abandonat în partida de la Washington: „Nu aş fi vrut să câştig aşa”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 august 2022, 9:56

Ce a declarat Anna Kalinskaya, după ce Simona Halep a abandonat în partida de la Washington: „Nu aş fi vrut să câştig aşa

Anna Kalinskaya şi Simona Halep, la Washington

Anna Kalinskaya şi Simona Halep, la Washington/ Profimedia

Anna Kalinskaya a oferit declaraţii despre Simona Halep, după ce românca s-a retras din optimile turneului de la Washington. În momentul abandonului, rusoaica avea avantaj de 7-5, 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anna Kalinskaya a beneficiat de abandonul Simonei Halep, şi astfel a ajuns în sferturile competiţiei de la Washington. Rusoaica a avut doar cuvinte de laudă, la finalul întânirii încheiate prematur.

Ce a declarat Anna Kalinskaya, după ce Simona Halep a abandonat la Washington

Anna Kalinskaya a reacţionat după abandonul Simonei Halep, şi a declarat că nu şi-ar fi dorit să obţină calificarea în faza următoare a turneului de aşa manieră. Totodată, rusoaica speră să o poată revedea cât mai curând pe Simo înapoi pe teren.

“Nu aș fi vrut să câștig meciul așa! Îmi pare rău pentru ea și sper să fie OK! A fost numărul 1 mondial și e în continuare o jucătoare foarte bună care nu renunță niciodată! Nu s-a simțit bine și cred că a pățit asta din cauza căldurii”, a declarat Anna Kalinskaya, după partida cu Simona Halep.

Anna Kalinskaya se va lupta pentru un loc în finală cu estonianca Kaia Kanepi.

Reclamă

Simona Halep s-a retras de la Washington

Simona Halep nu a mai putut continua partida cu Anna Kalinskaya, şi a luat decizia de a abandona. Românca cedase primul set, cu scorul de 7-5, după ce iniţial a fost condusă cu 4-0. Ulterior, şi în setul secund rusoaica avea avantaj de 2-0.

Fostul lider WTA a fost puternic afectat de căldura sufocantă de la Washington. La ora partidei din optimi, în capitala Statelor Unite ale Americii se înregistrau 34 de grade Celsius, umiditatea fiind foarte accentuată.

Simona Halep a cerut intervenţia echipei mediacel în primul set, la scorul de 4-1 pentru Kalinskaya. Ulterior, şi în setul secund a apelat la medici, care i-au pus gheaţă în jurul gâtului, pentru a-i ameliora puternicul discomfort produs de căldură.

Reclamă 4 / 0/3

Ce urmează pentru Simona Halep, după ce s-a retras din optimile turneului de la Washington

Simona Halep va participa la două turnee importante, în perioada următoare. Primul va fi cel de la Toronto, unde se află printre favorite. Competiţia din Canada, de unde nu lipsesc primele 30 de jucătoare ale lumii, se va desfăşura în perioada 8-14 august, astfel că românca va avea câteva zile de pauză.

La Rogers Cup, Simona Halep a cucerit trofeul în două rânduri, însă când competiţia avea loc la Montreal. În 2016 şi 2018, românca se impunea după finale cu Madison Keys şi Sloane Stephens. De asemenea, în 2015, în ediţia care s-a desfăşurat la Toronto, Simo a mai jucat o finală, pierdută în faţa Belindei Bencic.

La turneul de la Toronto va lua parte şi Serena Williams, cea care a revenit pe teren cu ocazia Wimbledon 2022.

Ulterior, Simona Halep va participa la Cincinnati, turneu ce se desfăşoară în perioada 15-21 august. La competiţia din Statele Unite ale Americii, românca a bifat trei finale, în trecut. În 2015 era învinsă de Serena Williams, în 2017 de Garbine Muguruza, iar în 2018 nu reuşea să treacă de Kiki Bertens.

Cele două turnee care vor urma pentru Simona Halep sunt premergătoare ultimului Grand Slam al anului, US Open, care este programat în perioada 29 august – 11 septembrie.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și