Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată: „Nu sunt doctor în doping”. Fostul soţ al Simonei, vehement!

Reclamă

Publicat: 1 iulie 2023, 17:29

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată: „Nu sunt doctor în doping”. Fostul soţ al Simonei, vehement!

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram

S-a aflat ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată în procesul de dopaj. Fostul soţ al Simonei a avut o reacţie vehementă când a fost întrebat despre situaţia cu care se confruntă constănţeanca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a carierei. Fostul lider WTA nu a mai jucat un meci oficial din luna august a anului trecut şi, după o lungă aşteptare, a fost audiată. A fost prezentă la Londra, acolo unde îi este analizat cazul de dopaj de către Tribunalul Sports Resolutions.

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată

Toni Iuruc şi Simona Halep au divorţat după un singur an de căsnicie. Omul de afaceri a reacţionat după ce jurnaliştii de la Marca au anunţat că Halep ar urma să fie suspendată 2 ani.

Nu știu nimic, nu comentez, nu am nicio competență. E meseria ei. Nu e corect să mă apuc eu să vorbesc. Nu mi se pare normal să vorbesc în locul ei.

Absolut, ca orice om, ca orice iubitor de sport, dar nu pot eu să vorbesc, să comentez. Nu s-a dat niciun verdict. Marca, Gazzetta dello Sport, fiecare scrie ce vrea.

Reclamă

Nu pot comenta ceva ce nu știu și nu mă pricep. Nu sunt doctor în doping, chimia nu e materia mea preferată„, a declarat Toni Iuruc pentru cancan.ro.

Depistată pozitiv cu Roxadustat la testele efectuate după US Open 2022, Simona Halep s-a declarat nevinovată. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a ajuns pe locul 50 WTA şi ar putea reveni pe terenul de tenis abia după Jocurile Olimpice de la Paris, dacă informaţiile avansate de spanioli se vor adeveri.

Simona a aşteptat 9 luni să fie judecată. Şi a stat câte 8 ore în faţa judecătorilor, în cele două zile petrecute la Londra! Ea a încercat să-i convingă că n-a luat cu bună ştiinţă substanţa cu care a fost depistată pozitiv, anul trecut, la US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase îl contrazice pe Ion Ţiriac şi aşteaptă să o vadă pe Simona Halep pe teren

I-au terminat cariera!”, spunea Ion Ţiriac în exclusivitate pentru AS.ro. Ilie Năstase nu îi dă dreptate şi crede că „Simo” va reveni la fileu, de îndată ce i se va da voie să participe în turnee.

A durat prea mult, după mine, toată treaba asta! Eu ştiu, când am avut problema cu Serena, că noi în trei zile am rezolvat problema, că ne-am dus noi peste ei. Nu înţeleg!

u ştiu că Simona nu a mai putut să joace turnee şi probabil că a pierdut mulţi bani. Depinde de decizia care se ia. Decizia trebuie să fie în favoarea ei, ca să ceară banii.

(Reporter: Un jucător poate să revină după 2 ani de pauză?) Da. Are 31 de ani. Dacă ai fost numărul 1 mondial, nu uiţi tenisul în 2 luni sau în 8 luni„, a declarat Ilie Năstase pentru AntenaSport.

O posibilă suspendare de 2 ani ar fi sinonimă pentru Halep cu ștergerea acesteia din clasamentul WTA, a anunțat eurosport.ro. Totul din cauza faptului să „Simo” ar pierde astfel toate punctele pe care le are în ierarhia mondială.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și