Închide meniul

Ce a remarcat Cristian Tudor Popescu la Simona Halep după primul titlu câştigat de româncă în 2022. Marele atu al campioanei de la Melbourne Summer Set 1: „E un semn foarte bun!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 ianuarie 2022, 11:10

Ce a remarcat Cristian Tudor Popescu la Simona Halep după primul titlu câştigat de româncă în 2022. Marele atu al campioanei de la Melbourne Summer Set 1: „E un semn foarte bun!

Traseul Simonei Halep la Australian Open 2022

Profimediaimages

„Simo” s-a impus cu 6-2, 6-3 în finala cu Veronika Kudermetova. Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacţie după triumful sportivei care ocupă locul 20 WTA, dar care va face un salt de cinci poziţii în clasamentul WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Tudor Popescu, după ce Simona Halep a câştigat Melbourne Summer Set 1: „Încă are sete de de victorie”

Arată foarte bine Simona! Dorința de a câștiga e intactă. Vrea să joace din nou tenis de top și poate să facă asta, după cum arată clipa de față. Cel mai important lucru: Simona are încă sete de victorie, după atâția ani în care a muncit enorm pentru a fi în vârful tenisului mondial.

E un semn foarte bun reîntregirea echipei, mă refer și la revenirea lui Theo Cercel pe partea fizică. Am văzut-o pe Simona ducându-se la limită, la maximum, după mingi care păreau pierdute. Nu are nicio problemă fizică în acest moment și cred că a ajutat-o și prezența lui Darren Cahill în tribună. Cred că e important pentru ea ca el să fie acolo„, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru digi24.ro.

Acesta a vorbit şi despre retragerea Simonei din turneul de la Sydney. Decizia a fost anunţată de a 20-a jucătoare a lumii cu o zi înainte să joace finala de la Melbourne Summer Set 1.

Consider că e o decizie corectă faptul că s-a retras de la Sydney. Acum, din punct de vedere strategic, e mai bine să se odihnească înainte de Australian Open„, a precizat gazetarul pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Ce a declarat Simona Halep după ce a câştigat Melbourne Summer Set 1

Simona Halep a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul Melbourne Summer Set 1, că îşi doreşte victorii în continuare, pentru că-i place senzaţia pe care i-o provoacă succesul.

Este o plăcere să am un alt discurs, aici, pe acest frumos teren. Acum câţiva ani nu am fost învingătorea (n.r. – despre finala AO pierdută în 2018), dar m-am bucurat şi, băieţi, este foarte drăguţ să revin şi să joc în faţa dumneavoastră, aşa că vă mulţumesc pentru susţinere, a fost o plăcere şi m-aţi ajutat să câştig în acest an! Veronika, bravo pentru această săptămână! Ştiu că poate nu ai jucat la cel mai înalt nivel al tău, dar a fost un meci bun şi îţi doresc succes la open, este mult mai important. Echipei mele îi mulţumesc, bineînţeles, că a fost alături de mine! Nu este uşor să lucrezi cu mine, ştiu asta, dar vă mulţumesc şi hai să continuăm să câştigăm, pentru că îmi place această senzaţie!

L-am văzut pe Darren pe ecran, aşa că aş vrea să-i mulţumesc că a venit să mă urmărească. Nu mai este antrenorul meu, dar este ca din familia mea, aşa că este întotdeauna o plăcere să vin aici şi simt că pacă sunt o parte din Australia. Vă mulţumesc încă o dată„, a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și