Închide meniul

Ce cotă are Simona Halep pentru a câştiga turneul de la Toronto. Românca, printre favoritele competiţiei din Canada

Viviana Moraru Publicat: 9 august 2022, 12:52

Ce cotă are Simona Halep pentru a câştiga turneul de la Toronto. Românca, printre favoritele competiţiei din Canada

Simona Halep e considerată de Kim Klijsters una dintre favoritele la câştigarea trofeului

Simona Halep, într-un meci / Profimedia

  • Ce cotă are Simona Halep pentru a se impune la Toronto
  • Românca, printre favoritele turneului

Simona Halep se află printre favoritele turneului de la Toronto. Românca luptă pentru a-şi adjudeca cel de-al treilea trofeu în Canada, după cele cucerite în 2016 şi 2018.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este privită drept a doua favorită pentru un triumf la Toronto. Bookmakerii i-au acordat o cotă de 10 pentru un succes în turneul premergător US Open.

Ce cotă are Simona Halep pentru a triumfa la Toronto

Simona Halep s-a calificat luni în turul secund de la Toronto. Românca a învins-o fără drept de apel pe Donna Vekic, scor 6-0, 6-2, după o partidă ce a durat o oră de joc.

Reclamă

Bookmakerii o văd pe Simona Halep a doua favorită la cucerirea turneului de la Toronto. Iga Swiatek este cotată cu prima şansă, 3,25. Liderul WTA a avut o serie fantastică până la eliminarea surpriză de la Wimbledon, având 37 de meciuri consecutive fără înfrângere.

Totodată, pe locul trei în clasamentul creat de bookmakeri se află Ons Jabeur, cea care a pierdut finala Wimbledon din acest an, în faţa Elenei Rybakina. Jucătoarea din Kazahstan este cotată cu şansa a patra la Toronto, fiind urmată de Naomi Osaka, care are cotă 18, la fel caCori Gauff şi Aryna Sabalenka.

Reclamă

Cotele pentru câştigarea turneului de la Toronto:

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic

Simona Halep a demolat-o pe Donna Vekic în primul tur la Toronto. Românca a câştigat primul set la 0, şi nu a avut emoţii nici în cel de-al doilea, unde Vekic a reuşit să-şi adjudece doar două game-uri.

„A fost o primire foarte călduroasă la Toronto, este mereu o plăcere să joc aici Am jucat un tenis bun aici şi sunt foarte fericită cum am jucat azi.

Reclamă 4 / 0/3

Modul în care am jucat îmi crește încrederea. Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus „, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Donna Vekic, la digisport.ro.

Cu cine se va duela Simona Halep în turul secund la Toronto

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în turul secund de la Toronto. În următoarea rundă, românca va înfrunta învingătoarea partidei dintre Cristina Bucşa şi Shuai Zhang.

Simona Halep are bilanţ pozitiv cu ambele jucătoare. Românca a întâlnit-o de 5 ori până acum pe Shuai Zhang, şi s-a impus în trei dueluri. Ultimul succes a avut loc la Madrid, anul acesta, unde Simo s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Chinezoaica s-a impus în 2016, la Australian Open şi la Beijing.

Simona Halep a mai învins-o pe Shuai Zhang în 2012, la Indian Wells, şi în 2019, la Wimbledon, ambele partide terminate în minimum de seturi.

De cealaltă parte, pe Cristina Bucşa a întâlnit-o chiar la ultimul turneu de dinaintea participării la Toronto, cel de la Washington. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-5, cu ceva emoţii în setul secund, când a fost condusă de jucătoarea iberică.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
WTA • 28 mart., 23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep