Închide meniul

Ce i s-a întâmplat Simonei Halep, cu trei zile înaintea ultimului meci jucat: „E sub semnul îndoielii!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2023, 10:33

Ce i s-a întâmplat Simonei Halep, cu trei zile înaintea ultimului meci jucat: „E sub semnul îndoielii!

Ce i s-a întâmplat Simonei Halep, cu trei zile înaintea ultimului meci jucat

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat ce i s-a întâmplat Simonei Halep, cu trei zile înaintea ultimului meci jucat. Sportiva de 32 de ani a declarat că înainte să primească un rezultat pozitiv de la testele anti-doping, a fost testată de alte două ori, iar rezultatele au fost negative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a făcut apel la TAS, după ce a primit o suspendare de patru ani de la ITIA. Procesul româncei va fi judecat la Tribunalul de la Lausanne în perioada 7-9 februarie.

Ce i s-a întâmplat Simonei Halep, cu trei zile înaintea ultimului meci jucat

Simona Halep a bifat ultimul meci în circuitul WTA pe 26 august 2022. La momentul respectiv, românca pierdea dramatic în primul tur de la US Open, în faţa Dariei Snigur.

La trei zile după partida din turul inaugural al Grand Slam-ului american, Halep a ieşit pozitivă la un test anti-doping. La mai bine de un an distanţă de la acel episod, românca a dezvăluit ce i s-a întâmplat, cu trei zile înaintea testului pozitiv. Aceasta a transmis că alte două teste i-au ieşit negative, lucru pe care l-a susţinut şi în faţa judecătorilor.

„Nivelul de Roxadustat găsit în testul meu de urină, pe 29 august 2022, e mult prea mic pentru ca randamentul meu să fie îmbunătățit. Mai ales că, în ziua respectivă, Roxadustat nu apare și în testul meu de sânge.

Reclamă

Cu trei zile înainte, pe 26 august, ambele teste, de urină și de sânge, au fost negative. Și n-am mai avut vreun test pozitiv după cel de urină de pe 29 august. Contaminarea nu e sub semnul îndoielii, iar noi am susținut acest lucru în tribunal”, a declarat Simona Halep, într-un interviu acordat pentru Paris Match.

Simona Halep a anunţat care este visul ei, înainte de procesul de la TAS

Simona Halep a anunţat care este visul care i-a mai rămas de împlinit, înainte de procesul de la TAS din 7-9 februarie. Halep ar vrea să mai evolueze o dată la Roland Garros.

Şansele ca Simo să ajungă la Paris, dar pentru Jocurile Olimpice sunt infime. Pe de altă parte, dacă Halep va rămâne cu pedeapsa de 4 ani de suspendare primită de la ITIA, românca e conştientă că îşi va încheia cariera.

Reclamă 4 / 0/3

„Desigur, este visul meu. Știu că nu sunt șanse mari, dar visez, pentru că Parisul este orașul meu de vis. Am câștigat Roland-Garros aici când eram la junioare, așa că totul a început foarte devreme.

Ar fi extraordinar să mă întorc pe teren, indiferent de situație. Tot ce-mi doresc este să fiu pe teren pentru că acolo este locul meu și simt că vreau să o fac din nou”, a spus Halep, citată de euronews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și