Închide meniul

Coco Gauff, un nou titlu la Auckland! Americanca s-a impus după o finală echilibrată cu Elina Svitolina

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 ianuarie 2024, 10:35

Coco Gauff, un nou titlu la Auckland! Americanca s-a impus după o finală echilibrată cu Elina Svitolina

Coco Gauff a cucerit un nou titlu la Auckland

Coco Gauff, după ce a cucerit titlul la Auckland / Profimedia

Coco Gauff a cucerit un nou titlu la Auckland. Americanca de pe locul 3 WTA, care s-a impus la turneul din Noua Zeelandă şi în urmă cu un an, a întâlnit-o în ultimul act pe Elina Svitolina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva din Statele Unite s-a impus cu 6-7(4), 6-3, 6-3, la capătul unui meci de 2 ore şi 32 de minute.

Coco Gauff, un nou titlu la Auckland!

Jucătoarea americană de tenis Coco Gauff, cap de serie numărul 1, şi-a apărat cu succes titlul la turneul de la Auckland, impunându-se în faţa Elinei Svitolina, cap de serie numărul 2, scor 6-7(4), 6-3, 6-3, potrivit news.ro.

Meciul a durat două ore şi 35 de minute.

Gauff devine a patra jucătoare care câştigă două titluri consecutive la Auckland, alăturându-se lui Patty Fendick (1988 şi 1989), Eleni Daniilidou (2003 şi 2004) şi Julia Goerges (2018 şi 2019).

Reclamă

Americanii au pus-o pe Simona Halep pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024

Americanii au pus-o pe Simona Halep (32 de ani) pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024. Jurnalistul Jon Wertheim, de la Sport Illustrated, a avut o listă de predicţii pentru acest an.

Americanii au propus o listă care îi cuprinde pe următorii mari jucători: Rafael Nadal, Venus Williams, Andy Murray, Simona Halep, Petra Kvitova, Stan Wawrinka şi Karolina Pliskova.

Wertheim nu a stat pe gânduri şi a susţinut că toţi cei menţionaţi mai sus vor renunţa la cariera de jucători după Jocurile Olimpice de la Paris şi US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Până la o eventuală retragere, Simona Halep va lupta din răsputeri pentru a-şi dovedi nevinovăţia. O va face la TAS, în perioada 7-9 februarie, atunci când va afla dacă pedeapsa de 4 ani de suspendare îi va fi diminuată sau anulată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și