Închide meniul

Americanii au pus-o pe Simona Halep pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024

Dan Roșu Publicat: 6 ianuarie 2024, 18:19

Reclamă
Americanii au pus-o pe Simona Halep pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024

Americanii au pus-o pe Simona Halep pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024

Simona Halep, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Americanii au pus-o pe Simona Halep (32 de ani) pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024. Jurnalistul Jon Wertheim, de la Sport Illustrated, a avut o listă de predicţii pentru acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Americanii au propus o listă care îi cuprinde pe următorii mari jucători: Rafael Nadal, Venus Williams, Andy Murray, Simona Halep, Petra Kvitova, Stan Wawrinka şi Karolina Pliskova.

Americanii au pus-o pe Simona Halep pe lista jucătorilor care se vor retrage în 2024

Wertheim nu a stat pe gânduri şi a susţinut că toţi cei menţionaţi mai sus vor renunţa la cariera de jucători după Jocurile Olimpice de la Paris şi US Open.

Până la o eventuală retragere, Simona Halep va lupta din răsputeri pentru a-şi dovedi nevinovăţia. O va face la TAS, în perioada 7-9 februarie, atunci când va afla dacă pedeapsa de 4 ani de suspendare îi va fi diminuată sau anulată.

Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024

Simona Halep a fost încurajată de o mare campioană a României. Larisa Iordache este cea care susţine că dubla câştigătoare de Grand Slam va avea nevoie de un psihic extrem de puternic după ce nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape un an şi jumătate.

Reclamă

Larisa, deţinătoarea de cele mai multe medalii europene din gimnastica noastră speră ca procesul de la TAS, din 7-9 februarie 2024 să-i aducă Simonei o reducere semnificativă a pedepsei de 4 ani primită de la ITIA.

„Situația ei este foarte dificilă. Îți dorești să faci performanță în sportul pe care-l practici de când erai mică, dar nu poți. Cred că Simona își dorea din ce în ce mai mult să se bucure de tenis.

Această perioadă, cu siguranță, nu este una prea fericită pentru Simona, dar o să-și găsească liniștea și capacitatea de a se adapta la ce i se întâmplă. Mie-mi pare tare rău pentru ea, ca sportivă.

Reclamă 4 / 0/3

Niciun sportiv nu merită să stea departe de ceea ce iubește. Sper din suflet ca lucrurile să se lămurească și să revină pe teren, acolo unde-și dorește să fie.

Trebuie să rămână cu psihicul puternic, pozitiv. Merită să revină, pentru că munca pe care a depus-o de-a lungul anilor și eforturile părinților au fost foarte mari. Merită să fie fericiți și împliniți”, a spus Iordache, citată de iamsport.ro.

Sportiva de 32 de ani nu a mai jucat tenis de pe 29 august 2022, atunci când a fost eliminată încă din primul tur de la US Open de Daria Snigur din Ucraina. Testul anti-doping de la New York a fost pozitiv la roxadustat. Halep a fost suspendată provizoriu, după care a primit o suspendare de patru ani în luna septembrie a acestui an.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și