Închide meniul

Cristian Tudor Popescu, discurs furibund după ultimele declaraţii ale Simonei Halep: „Merită ce i se întâmplă!”

Viviana Moraru Publicat: 15 decembrie 2023, 23:17

Reclamă
Cristian Tudor Popescu, discurs furibund după ultimele declaraţii ale Simonei Halep: „Merită ce i se întâmplă!

Cristian Tudor Popescu, discurs furibund despre Simona Halep

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Cristian Tudor Popescu a avut un discurs furibund la adresa Simonei Halep. Ziaristul a analizat declaraţiile oferite recent de româncă, şi în special, cele despre Patrick Mouratoglou. CTP este de părere că fostul lider WTA merită ceea ce i se întâmplă, după ce a avut încredere deplină în antrenorul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a dezvăluit recent că a întrerupt colaborarea cu Patrick Mouratoglou. Românca s-a declarat dezamăgită de faptul că antrenorul francez nu a oferit o reacţie, imediat după testul său pozitiv anti-doping.

Cristian Tudor Popescu, discurs furibund despre Simona Halep

Cristian Tudor Popescu nu a înţeles de ce Simona Halep s-a declarat nedreptăţită, fiind de părere că românca ar fi trebuit să evite astfel de afirmaţii, mai ales înaintea unui proces.

„Nu-și mai poate relua cariera, dacă e vorba de 4 ani. Nu este bun acest gest, nu este potrivit. Nu te apuci să faci afirmații și să spui că ești nedreptățită.

Nu te apuci să faci astfel de declarații care pot să creeze reacții adverse unei instanțe de judecată. Practic, forțezi cumva mâna respectivei instanțe să te declare nevinovată, ceea ce mai niciodată nu duce la urmări pozitive”, a declarat Cristian Tudor Popescu, conform sport.ro.

Reclamă

De asemenea, CTP s-a declarat revoltat de faptul că Simona Halep a fost prea „blândă” atunci când a oferit declaraţii despre Patrick Mouratoglou. Acesta este de părere că românca a făcut cea mai mare greşeală din cariera ei atunci când a ales să aibă încredere în antrenorul francez.

„Simona îl gadilă pe Patrick Mouratoglou cu o asemenea exprimare. Individul a tăcut atâta timp, Simona fiind supusă unor presiuni greu de imaginat pentru noi.

Ar fi trebuit să-i spună măcar acum în față: ‘Am avut încredere și a fost un nemernic, care și-a bătut joc de mine!’

Reclamă 4 / 0/3

Este, după părerea mea, cea mai mare greșeală din cariera Simonei, faptul că s-a predat cu arme și bagaje, s-a dat pe mâna acestui individ.

Plătește acum pentru modul în care a înțeles să se dea pe mâna acestui Mouratoglou și să-l protejeze. Din punctul ăsta de vedere, Simona merită ceea ce i se întâmplă”, a mai spus CTP.

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou

Simona Halep a anunţat oficial încheierea colaborării cu Patrick Mouratoglou. Tenismena română, suspendată 4 ani din activitate de ITIA, a precizat că nu mai colaborează de ceva vreme cu Academia lui Patrick Mouratoglou.

Fostul lider mondial a vorbit în premieră despre antrenorul francez care o pregătea în momentul în care a fost depistată pozitiv cu roxadustat şi suspendată din competiţii.

”Am încetat să mai lucrez cu Academia (n.r. Academia Patrick Mouratoglou) de ceva timp. Mereu am avut încredere, iar acum încrederea mea este zdruncinată. Pe viitor, nu știu cum va fi, dacă voi mai putea avea încredere din nou”, a declarat Simona Halep pentru euronews.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și