Închide meniul

Cu cine se va duela Simona Halep în turul secund la Toronto. Duel facil pentru un loc în optimi

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2022, 20:20

Reclamă
Cu cine se va duela Simona Halep în turul secund la Toronto. Duel facil pentru un loc în optimi

Simona Halep se menţine pe locul 26 WTA

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep s-a calificat fără emoţii în turul secund de la Toronto. În următoarea rundă, românca va înfrunta învingătoarea partidei dintre Cristina Bucşa şi Shuai Zhang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a învins-o clar pe Donna Vekic, în primul tur la Toronto, scor 6-0, 6-2, într-un meci ce a durat fix o oră de joc.

Cu cine se va dulea Simona Halep în turul secund la Toronto

În turul al doilea al turneului canadian, Simona Halep urmează să se dueleze cu învingătoarea meciului dintre Cristina Bucşa, locul 122 WTA, şi Shuai Zhang, situată pe locul 45 WTA.

Simona Halep are bilanţ pozitiv cu ambele jucătoarea. Românca a întâlnit-o de 5 ori până acum pe Shuai Zhang, şi s-a impus în trei dueluri. Ultimul succes a avut loc la Madrid, anul acesta, unde Simo s-a impus cu scorul de 6-2, 6-2. Chinezoaica s-a impus în 2016, la Australian Open şi la Beijing.

Simona Halep a mai învins-o pe Shuai Zhang în 2012, la Indian Wells, şi în 2019, la Wimbledon, ambele partide terminate în minimum de seturi.

Reclamă

De cealaltă parte, pe Cristina Bucşa a întâlnit-o chiar la ultimul turneu de dinaintea participării la Toronto, cel de la Washington. Românca s-a impus în minimum de seturi, scor 6-3, 7-5, cu ceva emoţii în setul secund, când a fost condusă de jucătoarea iberică.

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic

Prima reacţie a Simonei Halep, după demonstraţia de forţă cu Donna Vekic. Halep s-a calificat în setul al doilea după ce a învins-o pe Donna Vekic în două seturi, scor 6-0, 6-2.

„A fost o primire foarte călduroasă la Toronto, este mereu o plăcere să joc aici Am jucat un tenis bun aici şi sunt foarte fericită cum am jucat azi.

Reclamă 4 / 0/3

Modul în care am jucat îmi crește încrederea. Nu e vorba despre rezultat, ci despre modul în care am jucat, am fost mai agresivă, am jucat rapid. Astea sunt obiectivele mele și caut să le pun în aplicare zi de zi.

Sper că l-am făcut mândru pe Patrick (Mouratoglou) după acest meci. Ultimul meu meci n-a fost prea bun. Am vorbit cu el înainte de meci și am făcut tot ce mi-a spus”, a spus Simona Halep, imediat după victoria cu Donna Vekic, la digisport.ro.

Câţi bani poate câştiga Simona Halep la turneul de la Toronto

Simona Halep va participa la turneul de la Toronto, unde poate încasa sume record. Organizatorii tabloului feminin de la Rogers Cup au pus la bătaie premii totale de 2,697,250 de dolari.

Organizatorii turneului de la Toronto au crescut premiile în acest an, faţă de sezoanele trecute. Astfel, dacă va trece de prima rundă, Simona Halep ar urma să primească peste 17.000 de dolari, iar dacă va pierde va încasa 12.515 dolari. Dacă va ajunge în optimi, românca ar urma să câţtige peste 30.000 de dolari.

Ulterior, o calificare în sferturile competiţiei i-ar îmbogăţi conturile fostului lider WTA cu peste 60.000 de dolari. În semifinale, Halep ar umra să încaseze 133.400 de dolari, iar dacă va triumfa la turneul canadian va primi suma de 439.700 de dolari. Totodată, şi dacă va pierde finala, românca ar primi o sumă consistentă, de 259.100 de dolari, conform site-ului oficial WTA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și