Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins fiul lui Ion Ţiriac la meciul Soranei Cîrstea. „Sori” l-a încântat cu o victorie în turneul WTA de la Madrid!

Reclamă

Publicat: 25 aprilie 2023, 16:57

Cum a fost surprins fiul lui Ion Ţiriac la meciul Soranei Cîrstea. „Sori” l-a încântat cu o victorie în turneul WTA de la Madrid!

Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Bogdan

Sorana Cîrstea, fericită după ce a obţinut victoria / Profimediaimages

  • Cum a fost surprins fiul lui Ion Ţiriac la meciul Soranei Cîrstea
  • Imagini rare cu Alexandru Ion Ţiriac

Cum a fost surprins fiul lui Ion Ţiriac la meciul Soranei Cîrstea, din primul tur al turneului WTA 1000 de la Madrid. Alexandru Ion Ţiriac a însoţit-o pe jucătoarea din România la turneul care are premii totale de peste 7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflată pe locul 44 WTA, „Sori” a început cu dreptul competiţia din capitala Spaniei. A învins-o pe americanca Lauren Davis (56 WTA), scor 6-3, 3-6, 6-1. A avut nevoie de două ore pentru a obţine calificarea.

Cum a fost surprins fiul lui Ion Ţiriac la meciul Soranei Cîrstea de la Madrid

După ce a câştigat primul set, Sorana a strâns pumnul în semn de bucurie şi s-a uitat spre loja susţinătorilor ei. În a fost văzut fiul miliardarului Ion Ţiriac, cu care se zvoneşte de mai mulţi ani că ar fi într-o relaţie. Alexandru Ion Ţiriac a fost filmat în timp ce zâmbea copios în dreapta antrenorului Soranei, Thomas Johansson.

Sorana Cîrstea, încurajată de fiul lui Ion Ţiriac la Madrid Open
Sorana Cîrstea, încurajată de fiul lui Ion Ţiriac la Madrid Open

Fiul lui Ion Ţiriac a fost surprins în mai multe cadre în care urmăreşte meciul jucătoarei în vârstă de 33 de ani, potrivit digisport.ro. Este o apariţie rară a moştenitorului averii de două miliarde de euro a celui mai bogat român din topul Forbes! Alexandru Ion Ţiriac a evitat să se afişeze, alături de „Sori”, în spaţiul public.

Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec de 27.045 de euro şi 35 de puncte WTA. În turul secund, Sorana Cîrstea va juca împotriva belarusei Aryna Sabalenka, numărul doi mondial, pe care a învins-o recent.

Reclamă

Premoniția fiului lui Ion Țiriac despre Sorana Cîrstea s-a adeverit

Sorana Cîrstea a reușit victoria carierei la Miami Open 2023. A câştigat meciul cu Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, şi a obţinut calificarea în semifinale.

Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze!”, a comentat fiul lui Ion Țiriac, într-o postare a Soranei, după ce aceasta a fost eliminată în sferturile de finală de la Indian Wells.

Chiar dacă a pierdut în faţa Petrei Kvitova şi a ratat şansa de a juca cu trofeul pe masă la Miami, Sorana a făcut unul dintre cele mai bune turnee din ultimii ani. S-a adeverit astfel premoniţia fiului fostului mare jucător de tenis. Cîrstea se luptă acum pentru câştigarea Madrid Open 2023. 580.000 de euro va primi campioana turneului în care Simona Halep a triumfat în 2016 şi 2017.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a dezvăluit de ce a vândut turneul de la Madrid

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Miliardarul a luat această decizie în ciuda faptului că singura sa fiica, Ioana Natalia, i-a cerut să nu facă acest lucru. Chiar magnatul român a făcut această dezvăluire.

Ioana a zis: ‘Să nu cumva să vinzi Madridul (n.r. turneul de la Madrid, vândut de Țiriac în 2021). Ăla este eritajul nostru, trebuie să-l ținem!’
Din cauza politicii (n.r. l-a vândut). Nu am mai putut. Gata mi-ajunge! Nu mai pot!

Sportul ăsta nu mai are viitor decât dacă patronii merg aici, jucătorii merg dincoace. Se bat la fiecare cinci ani până când își sparg capetele. Fac un deal (n.r. o înțelegere) pe cinci ani, merg mai departe”, a declarat Ion Țiriac la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de pe gsp.ro.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga a 2-a, la un pas de finala Cupei României 20:21 „E un subiect închis!” Marius Şumudică a primit „interzis” la Rapid! Verdict categoric pentru „Şumi” 20:16 LIVE VIDEOAl Ain – Al Hilal se joacă ACUM în AntenaPLAY. Show total în Liga Campionilor Asiei 20:11 Rafael Nadal, eliminat în turul 2 la turneul de la Barcelona! A cedat cu 5-7, 1-6 în fața lui Alex de Minaur 19:41 Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1 19:37 Semnal de alarmă pentru Bogdan Lobonţ, după ce a preluat-o pe Rapid: „E mare presiune!” 19:22 Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru 18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open
WTA • 16 apr., 17:29
Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
WTA • 15 apr., 10:00
Simona Halep a coborât în clasamentul WTA! Sorana Cîrstea rămâne în Top 30! Pe ce locuri sunt Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani
Diverse • 15 apr., 9:17
FOTO
Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
WTA • 14 apr., 18:41
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Stuttgart! Traseu dificil pentru româncă
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții
Diverse • 14 apr., 9:12
FOTO
Femeia care i-ar fi sucit mințile lui Ion Țiriac și-a dezvăluit secretul frumuseții! Cum se menține în formă românca de 48 de ani