Închide meniul

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 10:50

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin

Pe ce locuri se află jucătoarele din România în clasamentul WTA

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Prima zi a săptămânii vine cu modificări în ierarhia tenisului feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea continuă să fie jucătoarea din România clasată cel mai bine în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Ea se menţine pe locul 26, cu 1765 de puncte, potrivit news.ro.

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare!

Ana Bogdan a coborât de pe locul 64 pe 69, cu 928 puncte, iar Irina Begu a coborât de pe 74 pe 75 cu 888 puncte.

Jaqueline Cristian se menţine pe locul 89, cu 805 puncte.

În Top 200, Gabriela Ruse a coborât un loc şi se află pe 128, cu 573 puncte.

Reclamă

Irina Bara a urcat de pe 185 pe 184, cu 410 puncte, iar Miriam Bulgaru este pe locul 194, după o coborâre de un loc, cu 390 puncte.

În fruntea clasamentului se află poloneza Iga Swiatek, cu 9295 de puncte, urmată de belarusa Aryna Sabalenka, cu 9050 de puncte, iar pe trei se află Coco Gauff, cu 6580 de puncte.

Ion Ţiriac, declaraţii fără precedent despre cazul de dopaj al Simonei Halep

Ion Ţiriac a făcut declaraţii fără precedent despre cazul de dopaj al Simonei Halep, cea care aşteaptă să scape de pedeapsa de patru ani primită de la ITIA la TAS, unde va avea proces în perioada 7-9 februarie 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Ţiriac susţine că perioada de aşteptare a Simonei Halep până la aflara verdictului a fost ca o „pedeapsă cu moartea”, singura ei greşeală fiind că a avut prea mare încredere în echipa sa.

“Dopajul nu este o problemă de sport, este una socială. Trebuie să fie rezolvată în primul rând de politicieni. În ceea ce o priveşte pe Halep, vă rog, lăsaţi… O cunosc puţin pe Halep. O jucătoare de tenis în vârstă de 32 de ani care are vineri rezultat negativ, iar luni are rezultat pozitiv, cu 0.02 dintr-o substanţă care este sau nu este… Şi aşteaptă de un an şi jumătate să vadă ce este?

Invenţii. Cine acoperă ce? Halep a făcut o singură greşeală. În momentul în care cineva spune ceva ea trebuie să zică: ‘Nu vorbiţi cu mine, vorbiţi cu echipa mea’. Nu totul este alb sau negru. Dar pot jura cu mâna pe biblie că, din când în când, este incorect, nedrept şi ilegal ce fac ei.

Acum Simona trebuie să meargă la TAS. Simona a fost prea ataşată de echipă. Dar este regretabil şi este aproape sacrificiul vieţii ei. A ţine pe cineva de 33 de ani în afara tenisului timp de un an şi jumătate este ca o pedeapsă cu moartea. Se antrenează în fiecare zi. Dar este total nedrept”, a spus Ţiriac, pentru Euronews.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și