Închide meniul

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Pe ce loc este Sorana Cîrstea. Trei românce, în TOP 100

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2023, 10:21

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Pe ce loc este Sorana Cîrstea. Trei românce, în TOP 100

Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur

Sorana Cîrstea se menţine pe locul 26 WTA / Profimediaimages

S-a aflat cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. În lipsa Simonei Halep, care a rămas fără niciun punct şi a fost „ştearsă” din ierarhia mondială, Sorana Cîrstea este cea mai bine clasată jucătoare din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea se menţine pe locul 26 în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp de Ana Bogdan şi Irina Begu au coborât în ierarhia mondială.

Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare

Sorana Cîrstea are 1765 de puncte şi este urmată în clasament de Ana Bogdan, care a coborât de pe 61 pe 71, cu 897 puncte, anunţă news.ro.

Irina Begu a coborât şapte locuri şi este pe 73, cu 888 puncte. Jaqueline Cristian a urcat un loc şi este pe 102, cu 674 puncte.

În Top 200 se mai află Gabriela Ruse, pe 185 (menţinere), cu 399 puncte, Irina Bara, pe locul 193 (menţinere), cu 380 puncte şi Miriam Bulgaru (coborâre 15 locuri) pe 199, cu 365 puncte.

Reclamă

Suspendată patru ani pentru dopaj, Simona Halep nu mai figurează în clasamentul WTA. Lider al clasamentului WTA este belarusa Arina Sabalenka, cu 9266 puncte, urmată de Iga Swiatek, care are 8195 puncte. Pe locul trei se află Coco Gauff, cu 6165 puncte.

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Ningbo

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile turneului de la Ningbo de Kaerina Siniakova. Jucătoarea din Cehia s-a impus cu 6-3, 7-5, după o oră şi 50 de minute de joc.

Serviciul a fost punctul slab al celor două jucătoare în partida de la Ningbo, Sorana Cîrstea fiind cea care a pierdut pe propriul serviciu de 9 ori. În ceea ce o priveşte pe Siniakova, aceasta a cedat de 6 ori serviciul şi a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Ningbo în faza optimilor de finală. Românca de pe locul 26 WTA a fost învinsă de Katerina Siniakova, locul 90 WTA, într-un meci care a durat o oră şi 50 de minute.

Cehoaica s-a impus cu 6-3, 7-5 în partida care a avut parte de 15 break-uri. Sorana Cîrstea a servit foarte slab în meciul din China, reuşind să se impună pe propriul serviciu de două ori.

Aceasta a fost a cincea întâlnire dintre cele două jucătoare şi prima victorie a jucătoarei din Cehia în faţa Soranei. Românca s-a impus înaintea duelului de la Ningbo în precedentele patru partide, pe toate cele trei suprafeţe de joc.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și