Închide meniul

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Ningbo! Meci cu 15 break-uri în China

Alex Masgras Publicat: 27 septembrie 2023, 15:37

Reclamă
Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Ningbo! Meci cu 15 break-uri în China

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Ningbo

Sorana Cîrstea, la ediţia din acest an de la US Open / Hepta

Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile turneului de la Ningbo de Kaerina Siniakova. Jucătoarea din Cehia s-a impus cu 6-3, 7-5, după o oră şi 50 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Serviciul a fost punctul slab al celor două jucătoare în partida de la Ningbo, Sorana Cîrstea fiind cea care a pierdut pe propriul serviciu de 9 ori. În ceea ce o priveşte pe Siniakova, aceasta a cedat de 6 ori serviciul şi a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Sorana Cîrstea, eliminată în optimile turneului de la Ningbo! Meci cu 15 break-uri în China

Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Ningbo în faza optimilor de finală. Românca de pe locul 26 WTA a fost învinsă de Katerina Siniakova, locul 90 WTA, într-un meci care a durat o oră şi 50 de minute.

Cehoaica s-a impus cu 6-3, 7-5 în partida care a avut parte de 15 break-uri. Sorana Cîrstea a servit foarte slab în meciul din China, reuşind să se impună pe propriul serviciu de două ori.

Aceasta a fost a cincea întâlnire dintre cele două jucătoare şi prima victorie a jucătoarei din Cehia în faţa Soranei. Românca s-a impus înaintea duelului de la Ningbo în precedentele patru partide, pe toate cele trei suprafeţe de joc.

Reclamă

În sferturile de finală, Katerina Siniakova o va întâlni pe Nadia Podoroska, numărul 87 WTA. Jucătoarea din Argentina s-a impus cu 4-6, 6-0, 6-2 în faţa numărului 164 WTA, Valeria Savinykh.

Sorana Cîrstea, taxată dur după ce a luat-o la ţintă pe Serena Williams

La scurt timp după mesajul Serenei Williams, a reacţionat şi Sorana Cîrstea. Românca a declarat că, în ciuda palmaresului incredibil, Serena este arogantă, şi a trecut cu greu peste orice înfrângere categorică, la fel cum a fost şi cea pe care i-a administrat-o Simona Halep, la Wimbledon.

„Serena, ca jucătoare, a fost extraordinar de bună, dar, ca persoană, mereu a avut această aroganță. Nu a acceptat când cineva a putut să o bată sau când cineva i-a luat un titlu”, a declarat Sorana Cîrstea.

Reclamă 4 / 0/3

Un cunoscut jurnalist american, Matt Dowell, i-a dat replica Soranei, şi a transmis faptul că aceasta are tupeu să afirme aceste lucruri despre Serena Williams, având în vedere că a pierdut categoric toate meciurile jucate împotriva ei.

„Sunt surprins să văd că oamenii s-au concentrat mai mult pe tweet-ul Serenei Williams, decât pe suspendarea Simonei Halep pentru dopaj, mai ales după toate informațiile publicate săptămâna trecută. De asemenea, Sorana Cîrstea are tupeu să facă anumite afirmații despre Serena, în condițiile în care i-a luat doar șapte game-uri în trei meciuri”, a transmis jurnalistul american, pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și