Închide meniul

„Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 martie 2024, 20:49

„Dacă arăţi vulnerabilitate… Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami

Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami

Paula Badosa, la finalul meciului cu Simona Halep de la Madrid, din 2022 / Profimedia

Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami! Românca revine în circuit după o pauză de aproximativ un an şi jumătate, iar prima adversară va fi Paula Badosa, fostă ocupantă a locului 2 mondial, care astăzi se află abia pe locul 80 WTA în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Simona Halep nu a mai jucat de un an şi jumătate, jucătoarea din Spania a evoluat ultima oară în urmă cu o lună, în primul tur de la Dubai, acolo unde s-a retras după doar un set disputat în meciul cu Sun.

Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami

La o zi după ce a aflat că o va întâlni pe Simona Halep în primul tur de la Miami, Paula Badosa a postat un mesaj care a stârnit multe reacţii printre urmăritorii săi, asemănător cu cele postate de Stefanos Tsitsipas, iubitul ei:

„Arătarea vulnerabilității este un semn de curaj”, a scris Paula Badosa, pe contul său de X (fostul Twitter).

Reclamă

 

Câţiva urmăritori se întreabă dacă mesajul transmis de Badosa are legătură cu o posibilă retragere din turneu:

„Spune acum dacă te retragi. Nu în ziua meciului sau cu o zi înainte”, a scris un utilizator, făcând referire la momentul de la Indian Wells, atunci când jucătoarea din Spania s-a retras din turneu chiar înaintea meciului din primul tur.

Reclamă 4 / 0/3

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa

Verdictul specialiştilor, înainte de Simona Halep – Paula Badosa, nu a întârziat să apară. Aceştia o consideră pe românca favorită certă în confruntarea din primul tur de la Miami. De asemenea, s-a menţionat faptul că „Simo” poate profita de problemele medicale cu care s-a confruntat iberica, în ultima perioadă.

Partida dintre Simona Halep şi Paula Badosa a fost analizată de specialişti şi s-au tras conluziile. Aceştia sunt de părere că românca se poate impune în minimum de seturi, deorece iberica nu este într-o formă fizică bună, înaintea turneului de la Miami.

„Deşi nu a avut voie să participe în circuitul WTA în ultimele 18 luni, Halep s-a antrenat constant. Chiar şi aşa, nimic nu se compară cu meciurile oficiale, astfel că turneul de la Miami va fi un adevărat test pentru Simona, care va înţelege la ce nivel se află.

Având în vedere problemele legate de accidentări avute de Badosa, sportiva din România nu putea avea parte de o adversară mult mai bună în primul tur din Florida. Ea a câştigat ambele întâlniri contra ibericei, cedând doar 7 gameuri în cele 4 seturi directe jucate.

Halep are, aşadar, mai multe avantaje clare în startul partidei, dar Badosa speră ca adversara să îi permită să intre în meci. Cu cât partida se va prelungi, probabil că şansele Paulei vor creşte, fiind de aşteptat ca Simona să fie puţin „ruginită”.

Chiar şi aşa, sportiva din România pare să fie într-o formă fizică mai bună decât adversara, care nu a jucat vreun meci în ultima lună, de la abandonul de la Dubai. Simona Halep a lipsit mult din circuit dar nu şi-a pierdut instinctul de prădătoare şi va profita la maximum de fiecare şansă care va veni.

Reclamă

Anticipăm că Halep va câştiga partida în minimum de seturi”, au notat cei de la sportskeeda.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și