Închide meniul

Darren Cahill, mesaj de două cuvinte după ce Simona Halep a primit nouă luni de suspendare

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 19:53

Reclamă
Darren Cahill, mesaj de două cuvinte după ce Simona Halep a primit nouă luni de suspendare

Darren Cahill a transmis un mesaj de doar două cuvinte, după ce Simona Halep a primit nouă luni de suspendare

Simona Halep şi Darren Cahill/ Profimedia

Darren Cahill a transmis un mesaj de doar două cuvinte, după ce Simona Halep a primit nouă luni de suspendare. Fostul antrenor al româncei a reacţionat imediat după ce a fost publicată decizia din partea TAS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a primit o veste uriaşă din partea TAS. Româncei i-a fost redusă suspendarea, de la patru ani, la nouă luni, şi va putea reveni pe terenul de tenis.

Darren Cahill, mesaj de două cuvinte după ce Simona Halep a primit nouă luni de suspendare

„Bună dimineaţa!”, a transmis Darren Cahill, pe reţelele de socializare. Fostul antrenor al Simonei Halep a fost şi hastag-ul #simo în postarea sa, semn clar că face referire la procesul de dopaj câştigat de aceasta.

Simona Halep a fost audiată în perioada 7-9 februarie la TAS, şi la mai puţin de o lună, Tribunalul de la Lausanne şi-a prezentat decizia în cazul româncei.

Aceasta nu a mai bifat un meci oficial din primul tur de la US Open 2022, atunci când era învinsă de Daria Snigur.

Reclamă

Ulterior, românca a fost suspendată de pe 7 octombrie, şi după ce a fost suspendată pentru nouă luni, pedeapsa acesteia i-a expirat pe 6 iulie 2023. Astfel, „Simo” poate reveni pe teren de tenis, următorul turneu la care va putea lua startul fiind cel de la Miami, în cazul în care va primi un wildcard.

Sunt şanse mai mari ca Simona Halep să evolueze în turneul de la Stuttgart, programat în perioada 15-21 aprilie. De asemenea, ar putea lua startul şi la Charlestone, în prima săptămână a lunii aprilie, dacă de asemenea va primi wildcard.

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS

Simona Halep a oferit prima reacție după verdictul de la TAS. Jucătoarea noastră a vorbit despre viitor, după vestea imensă venită din Elveția.

Reclamă 4 / 0/3

„Simo” a ținut să le mulțumească avocaților care au făcut tot posibilul ca pedeapsa să îi fie redusă, dar și fanilor și sponsorilor, care au susținut-o în tot acest timp.

„De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea.

Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. Aș dori să le mulțumesc avocaților mei care au fost alături de mine și au crezut în mine de la început, și, mai important, vreau să le mulțumesc sponsorilor mei, fanilor și concurenților mei care au rămas alături de mine pe parcursul acestui proces lung și dificil.

Abia aștept să mă întorc în circuit”, a fost prima reacție a Simonei Halep, potrivit euronews.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și