Închide meniul

Darren Cahill şi Virginia Ruzici fac scut în jurul Simonei Halep, după ce românca a fost suspendată pentru dopaj. Ce mesaj a transmis antrenorul

Viviana Moraru Publicat: 30 octombrie 2022, 18:55

Darren Cahill şi Virginia Ruzici fac scut în jurul Simonei Halep, după ce românca a fost suspendată pentru dopaj. Ce mesaj a transmis antrenorul

Darren Cahill ştie când va fi audiată Simona Halep în procesul de dopaj

Simona Halep şi Darren Cahill/ Profimedia

  • Darren Cahill şi Virginia Ruzici fac scut în jurul Simonei Halep
  • Ce a transmis antrenorul

Darren Cahill şi Virginia Ruzici fac scut în jurul Simonei Halep, după ce românca a fost suspedată pentru dopaj. Antrenorul a oferit un răspuns ferm, la postarea fostei managere a lui „Simo”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a fost depistată pozitiv la testele anti-doping susţine la ultima ediţie de US Open. Ca urmare a acestui fapt, românca a fost suspednată provizoriu din tenis. Mai multe persoane care s-au aflat în anturajul lui Simo şi-au exprimat susţinerea pentru aceasta.

Darren Cahill şi Virginia Ruzici fac scut în jurul Simonei Halep, după ce românca a fost suspendată pentru dopaj

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a răspuns la mesajul pe care Virginia Ruzici i l-a transmis româncei. Fostul manager al lui „Simo” şi-a exprimat susţinerea pentru fostul lider mondial, iar Cahill a fost total de acord cu mesajul acesteia.

Reclamă

„Bine spus, doamna V!”, fost răspunsul scurt transmis de Darren Cahill, pe contul său oficial de Instagram. Mesajul a fost repostat de Virginia Ruzici, ulterior.

Darren Cahill şi Virginia Ruzici au făcut parte din echipa Simonei Halep, fiindu-i alături româncei atunci când a devenit lider mondial, dar şi când a cucerit titlul la Ronald Garros.

Reclamă

Românca a renunţat la colaborarea cu Virginia Ruzici şi cu Darren Cahill în acest an, ulterior încojurându-se de oameni din staff-ul noului antrenor, Patrick Mouratoglou.

Ce mesaj a transmis Virginia Ruzici, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Virginia Ruzici a transmis un mesaj de susţinere pentru Simona Halep, după ce aceasta a fost suspendată pentru dopaj. Fosta sportivă este convinsă că „Simo” nu ar fi luat niciodată intenţionat substanţe interzise.

„O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept.

O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a fost mesajul transmis de Virginia Ruzici, pe contul oficial de Instagram.

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Prima reacţie a lui Darren Cahill, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul antrenor al Simonei Halep bagă mâna în foc pentru corectitudinea româncei.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero.

Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și că permis.

Dacă nu ești sigur, nu îl iau». Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor.

A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi era important pentru ea. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă.

Reclamă

Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt geniul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”