Închide meniul

Detaliul mai puţin ştiut, dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou: „Nu au fost date public!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 8:34 / Actualizat: 8 martie 2024, 10:04

Detaliul mai puţin ştiut, dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou: „Nu au fost date public!

Detaliul mai puţin ştiut dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou

Simona Halep şi Patrick Mouratoglou, în timpul unui antrenament - Profimedia Images

Detaliul mai puţin ştiut dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou. Românca a mărturisit că antrenorul francez şi-a asumat vina încă din octombrie 2022, atunci când împreună cu membrii staff-ului ei, a semnat anumite documente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a obţinut o victorie uriaşă la TAS, în scandalul de dopaj. Fostului lider WTA i s-a redus suspendarea la nouă luni şi va participa la turneul de la Miami, care va debuta pe 19 martie.

Detaliul mai puţin ştiut dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou

Simona Halep a dezvăluit că Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina imediat după ce testul ei anti-doping a ieşit pozitiv, în octombrie 2022. Antrenorul francez nu a oferit declaraţii la momentul respectiv, însă românca a dezvăluit că acesta a semnat anumite formulare, care au fost trimise şi către tribunalul de la Londra, tribunal la care a fost audiată înainte de TAS.

„(n.r. Patrick Mouratoglou) Şi-a asumat din octombrie 2022, toţi cei de la academie au semnat nişte formulare, că ei au recomandat aceste suplimente. Nu au fost date public, dar tribunalul de la Londra a ştiut, chiar dinainte de interogatoriul meu.

A fost o neglijenţă şi ghinonul meu ca să spun drept. Neglijenta din partea echipei că nu au verificat aşa cum ar fi trebuit să verifice, dar este şi o întâmplare, un ghinion că nu avea ce să caute acea substanţă în acest supliment.

Reclamă

Nu sunt expert, însă atunci când se face acest supliment este posibil să fi rămas ceva dinainte pe blender şi atunci apare contaminarea. Sunt convinsă că nu au făcut-o cu intenţie rea.

A fost o simplă greşeală şi atât. Foarte mulţi sportivi au fost depistaţi pozitivi şi şi-au demonstrat nevinovăţia că au mâncat carne. De oriunde poţi să iei”, a declarat Simona Halep, conform Antena 3 CNN.

Abonaţii AntenaPLAY pot vedea AICI interviul exclusiv cu Simona Halep, care a fost live pe Antena 3 CNN!

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei

Simona Halep i-a răspuns Serenei Williams, după mesajul controversat al americancei de pe reţelele sociale. După ce Simona Halep a fost suspendată, Serena Williams a făcut trimitere la titlul de la Wimbledon, cucerit de româncă în 2019 chiar în finală cu Serena Williams.

„Nu am absolut nimic să îi transmit, dar pot să comentez ce cred despre postarea ei.

A fost o frustrare personală, conta enorm pentru ea să facă acel record (n.r.: de titluri la Wimbledon). Nu judec pe nimeni, dar consider că a fost prea mare să facă acea postare”, a declarat Simona Halep la Antena 3 CNN.

În finala din 2019 de la Wimbledon, Simona Halep a învins-o cu scorul de 6-2, 6-2 pe Serena Williams.

„8 e un număr mai bun”, a postat Serena Williams pe contul ei de X (fostul Twitter), după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și