Închide meniul

Directorul ANAD a oferit detalii despre audierea Simonei Halep! Când urmează să se dea un verdict

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 21:33

Directorul ANAD a oferit detalii despre audierea Simonei Halep! Când urmează să se dea un verdict

Directorul ANAD a oferit detalii despre audierea Simonei Halep

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Directorul ANAD a oferit detalii despre audierea Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam a fost audiată săptămâna trecută la Londra, iar acum aşteaptă un verdict în procesul de dopaj în care e implicată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep nu a mai jucat de la US Open, atunci când a pierdut în primul tur în faţa Dariei Snigur. Românca a picat un test anti-doping, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Directorul ANAD a oferit detalii despre audierea Simonei Halep! Când urmează să se dea un verdict

Gabriel Andreiaşu, directorul Agenţiei Naţionale Anti-Dopind (ANAD), a oferit detalii legate de procesul fostului număr 1 WTA. Andreiaşu a declarat că un verdict este aşteptat în aproximativ două săptămâni şi a declarat că fiecare parte a avut o atitudine ireporşabilă:

„Audierile s-au desfășurat pe parcursul mai multor ore, în fiecare zi. Suficient de multe ore astfel încât fiecare parte să explice de ce este acuzată sau de ce se apără Simona, cum și cu ce dovezi Și arbitrii au avut posibilitatea să interogheze fiecare parte și să primească răspunsurile, astfel încât ei să judece și să ia o decizie motivată și corectă.

Fiecare parte a avut dreptul să-și aducă experți, martori din diferite domenii științifice, atât pe parte analitică, biologi, biochimiști, hematologi, dar și pe partea juridică.Putem să vă spunem doar că ambele părți, dar și arbitrii au avut o atitudine ireproșabilă, au dat dovadă de profesionalism, independență și totul a fost gestionat într-un mod extraordinar. Așteptăm un termen de minimum 14 zile, deoarece așa stipulează regulamentul Sport Resolutions și cel al ITIA”, a declarat Gabriela Andreiaşu, potrivit euronews.ro.

Reclamă

Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA! Irina Begu e pe 30

Simona Halep a ajuns pe locul 54 WTA. Simona a coborât patru poziţii faţă de săptămâna precedentă. Clasamentul mondial este în continuare dominat de Iga Swiatek.

Irina Begu a coborât un loc şi este pe poziţia 30, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 37, în coborâre un loc, cu 1187 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patrulocuri şi este pe 54, cu 1000 puncte. Ana Bogdan a urcat de pe pe 61 pe 57, cu 972 puncte.

Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Arina Sabalenka, în timp ce Elena Rybakina din Kazahstan este pe locul 3.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și