Închide meniul

Dumitru Dragomir, scenariu uluitor după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: „A fost o răzbunare a soției lui Mouratoglou!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 ianuarie 2023, 10:08

Dumitru Dragomir, scenariu uluitor după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj: A fost o răzbunare a soției lui Mouratoglou!”

Patrick Mouratoglou, reacţie în miez de noapte. A răbufnit după ce Simona Halep a fost acuzată în al doilea caz de doping

Patrick Mouratoglou şi Simona Halep, în timpul unui antrenament / Profimedia

Dumitru Dragomir a lansat un scenariu uluitor, după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj. Fostul șef de la LPF este convins că românca este nevinovată, și susține că cineva i-a administrat intenționat substanțe interzise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep luptă să-și dovedească nevinovăția, după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat. Românca va fi audiată la un tribunal sportiv din Londra, iar până atunci se antrenează pe plaje în Dubai.

Dumitru Dragomir, scenariu uluitor după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj

Dumitru Dragomir a analizat situația traversată de Simona Halep și este de părere că românca nu mai are nicio șansă să scape de o suspendare, fie și ea minimă. Fostul șef de la LPF este convins că românca nu ar fi luat în mod intenționat o substanță iterzisă, și ridică semne de întrebare în privința soției antrenorului Patrick Mouratoglou.

„Nu are nicio șansă, pentru că lumea e așa de înfierbântată când aude de un așa mare campion că pășește greșit și vor să-l dea exemplu. Așa și cu Dani Alves.

Dar pot să bag mâna în foc că Halep nu a luat cu bună știință ce a luat! Ori a fost o răzbunare din partea apropiaților lui Mouratoglou, a soției lui. Nu pot să dezvolt. Poate să fie și așa! Nu că nu exclud, aș accentua pe chestia asta. Da, sigur că era geloasă.

Reclamă

Fata asta merită tot respectul și ea și familia ei! Și-au sacrificat familia, casa, să o scoată la lumină și ea a muncit de-a rupt pământul! A făcut niște perfomanțe uluitoare pentru România.

Poți să cazi din cauza unei greșeli sau chiar a unei răzbunări. Să știi de la mine: dacă faci un sondaj în această țară, 95% sunt de partea ei. A, că nu poți să îi mulțumești pe toți pe pământ…

Nu are nicio șansă pentru că e româncă! E româncă și trebuie să o dea exemplu. Nu numai doi ani sau un an, și 9 luni dacă îi dă suspendare, părerea mea e că e gata”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

John McEnroe, verdict dur despre Simona Halep

John McEnroe vine cu un verdict dur despre Simona Halep. Campioana noastră a ieșit pozitivă la Roxadustat în timpul unui test dat la US Open și legendarul tenismen susține că, dacă va fi considerată vinovată, Simo își va încheia cariera.

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, davă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a spus McEnroe, citat de eurosport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și