Închide meniul

„Dumnezeule, de unde le aveți?” Emma Răducanu, moment emoționant la Transylvania Open! Cum a reacționat când a văzut fotografii din copilăria în România. „Tu vezi asta?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 octombrie 2021, 15:45

„Dumnezeule, de unde le aveți? Emma Răducanu, moment emoționant la Transylvania Open! Cum a reacționat când a văzut fotografii din copilăria în România. „Tu vezi asta?

Emma Răducanu debutează la Linz

Profimedia

Organizatorii de la Transylvania Open au surprins-o de tot pe Emma Răducanu. I-au dăruit un album foto cu ea de pe vremea când avea 7 ani. Atunci, Emma a disputat primul ei turneu în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu, moment emoționant la Transylvania Open

Campioana de la US Open a fost fără reacție când a văzut fotografiile. „Dumnezeule, de unde le aveți?”, au fost prima ei replică. Emma a avut o reacție genială și față de tatăl său, Ion Răducanu. „Tu vezi asta?”

Emma Răducanu a ratat semifinala de vis de la Transylvania Open, cu Simona Halep. Campioana de la US Open a pierdut fără drept de apel, 2-6, 1-6, în faţa ucrainencei Marta Kostyuk.

În ciuda înfrângerii din sferturi, Emma Răducanu rămâne cu o experiență inedită trăită la Cluj. A fost primul turneu la senioare jucat în țara de origine a tatălui ei, Ion Răducanu.

Reclamă

Emma Răducanu, mesaj înainte să părăsească România

Emma Răducanu a părăsit România după ce a fost eliminată în sferturi la Transylvania Open. Jucătoarea cu origini românești a postat un ultim mesaj despre experiența trăită la Cluj-Napoca.

După Transylvania Open, a cărei organizare a impresionat-o, pentru Emma urmează o perioadă de repaus, după care campioana de la US Open pregătește o revenire în forță.

„Ciao Ciao! Mă voi odihni și voi fi mai bună în curând. Abia aștept ceea ce urmează, doar gânduri pozitive! Mi-a plăcut mult să fiu aici în România, un turneu foarte bine organizat!”, a scris Emma Răducanu, pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și