Închide meniul

Emma Răducanu, critici dure pentru organizatorii de la Auckland, după ce s-a accidentat și riscă să rateze Australian Open 2023: „E ceva ce nu pot controla!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 ianuarie 2023, 21:13

Emma Răducanu, critici dure pentru organizatorii de la Auckland, după ce s-a accidentat și riscă să rateze Australian Open 2023: „E ceva ce nu pot controla!

Emma Răducanu dezvăluire surprinzătoare

Emma Răducanu, la Auckland / Profimedia

Emma Răducanu a criticat terenurile indoor de la turneul de la Auckland, după ce s-a accidentat la meciul cu Viktoria Kuzmova și riscă să rateze Australian Open 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul Emmei Răducanu s-a disputat pe un teren acoperit din cauza ploii.

Emma Răducanu a criticat terenurile de la Auckland după ce s-a accidentat

“Este greu de acceptat. Am muncit mult în ultimele luni şi mă simţeam bine şi optimistă. Să fiu oprită de o astfel de accidentare, să sufăr o entorsă la gleznă este dezamăgitor. Mă gândeam că joc destul de bine. Terenurile sunt foarte alunecoase, nu este surprinzător că i s-a întâmplat asta cuiva. Este ceva ce nu pot controla şi venit după o zi foarte lungă de aşteptare. Dar vom evalua situaţia zilele următoare şi vom vedea ce paşi vom face”, a spus Răducanu, conform The Guardian.

Favorită înainte de startul meciului cu Viktoria Kuzmova, din turul secund al turneului, Emma a început bine meciul. A câștigat primul set după numai 24 de minute, scor 6-0.

Ulterior, slovaca Kuzmova a echilibrat jocul și a reușit să trimită în „decisiv” meciul, după ce a câștigat setul al doilea cu 7-5. În debutul setului decisiv, Emma Răducanu a chemat imediat medicul, după ce a alunecat și a căzut pe glezna stângă.

Reclamă

Emma Răducanu, în lacrimi după accidentare

Deși a încercat să revină, britanică s-a văzut nevoită să abandoneze, iar participarea la Australian Open este pusă sub semnul întrebării. Britanica a părăsit terenul în lacrimi.

Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului, va avea loc în perioada 16-29 ianuarie.

Emma Răducanu, la doar 20 de ani, are deja în palmares un titlu de Grand Slam, după triumful de la US Open 2021. Totuși, după acel moment, evoluțiile sale au fost modeste.

Reclamă 4 / 0/3

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles la castelul Windsor! Ce distincție a primit sportiva

Emma Răducanu a fost decorată, pe 29 noiembrie, de Regele Charles, în cadrul unei ceremonii la castelul Windsor. Emma Răducanu a primit titlul de Membru al Ordinului Imperiului Britanic.

Răducanu, care a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, s-a declarat „extrem de recunoscătoare” după ce l-a întâlnit pe Regele Charles şi a primit titlul MBE.

Emma Răducanu a primit titlul pentru serviciile deosebite aduse Marii Britanii în tenis. Ea a devenit în 2021 prima jucătoare de tenis britanică învingătoarea într-un concurs de Mare Şlem din ultimele patru decenii.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și