Închide meniul

Emma Răducanu, în vizită la bunica din România: „Se recuperează în blocul gri din epoca comunistă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 11:41

Emma Răducanu, în vizită la bunica din România: „Se recuperează în blocul gri din epoca comunistă!

Emma Răducanu, în vizită la bunica din România

Emma Răducanu şi bunica ei/ Colaj Daily Mail, Profimedia

Emma Răducanu a fost în vizită la bunica ei din România. Presa din Anglia a făcut anunţul şi a notat faptul că sportiva cu origini româneşti s-a recuperat după operaţia suferită „în blocul gri din epoca comunistă” în care locuieşte bunica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a ratat turneele de Grand Slam de la Roland Garros şi Wimbledon, după ce s-a operat la ambele mâini în primăvară.

Emma Răducanu, în vizită la bunica din România

Daily Mail a anunţat că Emma Răducanu a zburat în România, unde şi-a vizitat bunica. „Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în umilul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”, notează sursa citată anterior.

Jurnaliştii britanici au prezentat în detaliu locuinţa bunicii Emmei Răducanu. Aceştia susţin că sportiva care a câştigat US Open 2021 a ales să se recupereze într-un bloc gri, construit în perioada comunistă, bloc în care locuieşte bunica ei.

„E una dintre cele mai mari sportive din lume, cu acces la cele mai bune utilități medicale pe care le poate plăti. Dar, după ce a suferit mai multe intervenții chirurgicale, și-a dorit să se recupereze în apartamentul bunicii ei, într-un bloc gri din epoca comunistă a României. Campioana de la US Open fusese disperată s-o vadă pe Niculina Răducanu – pe care ea o numește mamaia, termen afectuos românesc pentru bunica, după operația suferită la mâna dreaptă la jumătatea lunii mai”, mai notează sursa citată mai sus.

Reclamă

Bunica Emmei Răducanu: „A vrut ciorbă de legume!”

De altfel, britanicii i-au luat interviu şi bunicii Emmei Răducanu. Aceasta a declarat că sporitva a venit să o viziteze şi a vrut să mănânce ciorbă de legume.

„A venit doar să mă vadă pe mine, nu a vrut să vorbească cu nimeni altcineva. Nu a vrut nici măcar să-și viziteze vreunul dintre prietenii ei de aici. Era nerăbdătoare să mă vadă pentru că și eu tocmai m-am operat la ochi.

Am reușit să-i fac niște mâncare pe care și-o dorea. A spus că vrea să mănânce ciorbă românească de legume.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost la mall, am luat niște alimente pe care le dorea pentru dieta ei specială”, a declarat Niculina Răducanu, bunica Emmei.

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare. Jucătoarea de tenis cu origini românești a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a câștigat US Open, la vârsta de 18 ani, în 2021. Totuși, aceasta a vorbit despre presiunea pe care a resimțit-o după câștigarea turneului. A declarat că uneori regretă câștigarea acestuia.

„Uneori, mă gândesc că poate ar fi fost mai bine să nu fi câștigat US Open. Am fost foarte sus și foarte jos. Sunt o mulțime de rechini, așa că trebuie să fii mereu în gardă”, a spus britanica, într-un interviu pentru The Times.

De asemenea, o altă problemă a sportivei este colaborarea cu antrenorii. Aceasta nu a reușit să își găsească un tehnician care să o pregătească pe o perioadă mai lungă de timp. După US Open 2021, Emma a încheiat colaborarea cu foarte mulți antrenori. Astfel, Sebastian Sachs, ultimul antrenor al jucătoarei cu tată român, a fost al 5-lea tehnician care a pregătit-o, în ultimii 2 ani.

„Până și Regele Marii Britanii m-a întrebat dacă mi-am găsit antrenor. Chiar a fost o glumă bună, am râs pentru că toată lumea mă critică din această cauză. Totuși, m-am simțit onorată pentru că majestatea sa știa acest lucru”, a mai spus sportiva, pentru sursa citată anterior.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și