Închide meniul

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare. „Uneori regret că am câștigat US Open”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 18 iunie 2023, 14:15

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare. Uneori regret că am câștigat US Open”

Emma Răducanu dezvăluire surprinzătoare

Emma Răducanu, la Auckland / Profimedia

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare. Jucătoarea de tenis cu origini românești a ajuns în lumina reflectoarelor după ce a câștigat US Open, la vârsta de 18 ani, în 2021. Totuși, aceasta a vorbit despre presiunea pe care a resimțit-o după câștigarea turneului. A declarat că uneori regretă câștigarea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, jucătoarea britanică se află într-o perioadă de recuperare. Aceasta a suferit o serie de intervenții chirurgicale, la ambele mâini și la gleznă. Decizia ei vine în speranța că operațiile o vor ajuta să scape de problemele care nu i-au permis să practice un tenis bun.

Emma Răducanu face o dezvăluire surprinzătoare. De ce regretă câștigarea US Open

Emma Răducanu a dezvăluit de ce regretă, uneori, câștigarea turneului din SUA. Potrivit sportivei, perioada de după victoria de la US Open a fost una îngrozitoare. Presiunea a devenit din ce în ce mai mare. După succesul de la Flushing Meadows, moralul sportivei era la pământ, pentru că toată lumea avea așteptări imense de la ea.

„Uneori, mă gândesc că poate ar fi fost mai bine să nu fi câștigat US Open. Am fost foarte sus și foarte jos. Sunt o mulțime de rechini, așa că trebuie să fii mereu în gardă”, a spus britanica, într-un interviu pentru The Times.

De asemenea, o altă problemă a sportivei este colaborarea cu antrenorii. Aceasta nu a reușit să își găsească un tehnician care să o pregătească pe o perioadă mai lungă de timp. După US Open 2021, Emma a încheiat colaborarea cu foarte mulți antrenori. Astfel, Sebastian Sachs, ultimul antrenor al jucătoarei cu tată român, a fost al 5-lea tehnician care a pregătit-o, în ultimii 2 ani.

Reclamă

„Până și Regele Marii Britanii m-a întrebat dacă mi-am găsit antrenor. Chiar a fost o glumă bună, am râs pentru că toată lumea mă critică din această cauză. Totuși, m-am simțit onorată pentru că majestatea sa știa acest lucru”, a mai spus sportiva, pentru sursa citată anterior.

Emma Răducanu riscă să rateze US Open 2023

În funcţie de durata recuperării, participarea sa la US Open, între 28 august şi 10 septembrie, ar putea fi ameninţată.

„(…) ultimele 10 luni au fost dificile, deoarece m-am luptat cu o accidentare recurentă la un os”, a povestit Răducanu pe o pagină scrisă de mână, a cărei fotografie a fost reprodusă pe contul ei oficial, împreună cu o altă fotografie cu ea pe un pat de spital, cu un bandaj mare pe mâna dreaptă.

Reclamă 4 / 0/3

Răducanu a adăugat că a încercat să se vindece antrenându-se mai puţin, după care nu s-a mai antrenat deloc timp de mai multe săptămâni, înainte de a încheia prematur sezonul precedent. „Din păcate asta n-a fost suficient”, a recunoscut ea, potrivit agerpres.ro.

„Voi suferi intervenţii chirurgicale minore la ambele mâini pentru a rezolva această problemă (…) şi voi suferi şi o intervenţie minoră la o gleznă”, a detaliat jucătoarea, al cărei tată este român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și