Închide meniul

Emma Răducanu, pusă la zid. „Nu mi-au plăcut declarațiile ei!” Greșeala făcută de campioana de la US Open. „De ce ai vrea așa ceva?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 20:05

Emma Răducanu, pusă la zid. „Nu mi-au plăcut declarațiile ei! Greșeala făcută de campioana de la US Open. „De ce ai vrea așa ceva?

Emma Răducanu, criticată dur

Profimedia

Emma Răducanu a scris istorie la US Open, unde a cucerit trofeul de campioană fără să piardă vreun set de-a lungul turneului. Cu toate acestea, în mod surprinzător, sportiva de doar 18 ani l-a concediat pe antrenorul Andrew Richardson la mai puțin de două săptămâni după uriașa performanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Joyce. omul care a pregătit-o pe Maria Sharapova timp de 7 ani, a atenționat că, dacă Emma Răducanu va avea un parcurs prematur la Australian Open anul viitor, toată vina va cădea asupra noului antrenor.

Emma Răducanu, pusă la zid de fostul antrenor al Mariei Sharapova

„Nu mi-au plăcut declarațiile ei. Dacă ai un antrenor bun și ai rezultate cu el, e normal să continui colaborarea cu el. De ce ai vrea un antrenor de renume? Este o jucătoare excelentă, dar următorul ei antrenor va avea o sarcină uriașă, așteptările sunt mari.

Dacă merge la Australian Open anul viitor și este eliminată devreme din competiție, oamenii vor spune că a fost din cauza antrenorului. Este dificil pentru oricine vine și lucrează cu Emma.

Va fi mult mai greu acum pentru ea cu atât de multe așteptări. în tenis, jucătorii pot avea o perioadă bună și impresia că totul merge perfect. Așa reacționezi când se întâmplă asta. Emma este o jucătoare foarte tânără și cu un statut de superstar cu care trebuie să se obișnuiască”, a spus Michael Joyce, potrivit The Sun.

Reclamă

Cine ar putea fi noul antrenor al Emmei Răducanu

The Telegraph scrie că Emma Răducanu s-a înțeles cu argentinianul Carlos Rodriguez (57 de ani). Acesta a antrenat-o pe Justine Henin, fost lider mondial, în perioada 1995-2011. Cu el alături, belgianca a cucerit şapte titluri de Grand Slam.

La Indian Wells, primul turneu la care a participat Răducanu după succesul de la US Open, britanica cu orgini românești a fost eliminată în turul al doilea, fiind învinsă de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-2, 6-4.

„Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie. Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Emma Răducanu, după înfrângerea de la Indian Wells.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și