Închide meniul

Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume. Anunțul făcut de englezi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 octombrie 2021, 23:19

Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume. Anunțul făcut de englezi

Emma Răducanu s-a retras de la Moscova

Profimedia

Emma Răducanu a luat decizia finală! Noua stea din tenisul mondial va fi pregătită de un antrenor de renume

The Telegraph scrie că Emma Răducanu s-a înțeles cu argentinianul Carlos Rodriguez (57 de ani). Acesta a antrenat-o pe Justine Henin, fost lider mondial, în perioada 1995-2011. Cu el alături, belgianca a cucerit şapte titluri de Grand Slam.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de Indian Wells, noua stea din tenisul mondial s-a pregătit alături de Jeremy Bates, fostul mare jucător de tenis din Marea Britanie, și de marele Andy Murray (34 de ani), fost câștigător de US Open și Wimbledon.

Luna trecută, tânăra de 18 ani a renunţat la Andrew Richardson, antrenorul care a ajutat-o să câştige US Open 2021. Presa britanică notează că este puţin probabil ca Emma Răducanu să îşi găsească un nou antrenor până la finalul anului.

Ce a spus Emma Răducanu, după ce a ratat duelul de vis cu Simona Halep

Emma Răducanu a fost eliminată în turul al doilea de la Indian Wells 2021 de Aliaksandra Sasnovich, scor 6-2, 6-4, și a ratat meciul de vis cu Simona Halep din turul al treilea.

“Cred că Aliaksandra a făcut un meci foarte bun. A fost mai bună decât mine, merită victoria. Într-un fel mă bucur că ceea ce s-a întâmplat astăzi s-a întâmplat astfel încât eu să pot învăţa şi să consider că a fost o lecţie.

Reclamă

Este dezamăgire după orice înfrângere. Nu am pus presiune pe mine pentru că sunt neexperimentată”, a spus Emma Răducanu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și