Închide meniul

Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 9:41

Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells! Venus Williams, eliminată

Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells

Emma Răducanu/ Profimedia

Emma Răducanu a obţinut o victorie categorică în primul tur de la Indian Wells. Britanica de origine română a învins-o pe Rebeka Masarova. De cealaltă parte, „veterena” Venus Williams a fost eliminată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Răducanu a dispus de spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova cu 6-2, 6-3 şi va juca în turul secund contra ucrainencei Daiana Iastremska.

Emma Răducanu, victorie categorică în primul tur de la Indian Wells

Fostul lider mondial Naomi Osaka (26 ani), revenită recent în circuit după ce a născut, a învins-o fără probleme pe italianca Sara Errani, cu 6-3, 6-1, urmând să joace în turul următor contra rusoaicei Liudmila Samsonova (numărul 15 WTA).

Venus Williams a disputat, la 43 de ani, primul său meci de la ediţia de anul trecut a turneului US Open, fiind învinsă de japoneza Nao Hibino cu 2-6, 6-3, 6-0. Venus a primit ovaţii din partea publicului pentru ceea ce pare unul din ultimele sale turnee din carieră, scrie AFP. Venus Williams este aşteptată peste două săptămâni la turneul WTA 1.000 de la Miami, la care va evolua şi Simona Halep.

Daneza Caroline Wozniacki, al cărei meci fusese întrerupt miercuri după primul set, a trecut de chinezoaica Lin Zhu cu 7-6 (8/6), 6-1.

Reclamă

Într-un duel care a opus două campioane ale turneului Transylvania Open, rusoaica Ana Blinkova (2022) a întrecut-o pe Karolina Pliskova (2024) cu 6-1, 2-6, 6-4.

Americanca Sloane Stephens a trecut cu 7-5, 6-3 de egipteanca Mayar Sherif şi o va înfrunta în turul secund pe românca Sorana Cîrstea. Luna trecută, Cîrstea o învingea pe Stephens cu 6-3, 6-2, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Doha (Qatar).

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca

Simona Halep a anunţat care e primul turneu la care va juca! Fostul lider mondial va evolua la turneul de la Miami, acolo unde va primi un wild-card.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a primit dreptul de a reveni în competiţii după decizia TAS. TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Sunt încântată să vă anunț pe toți că mă voi întoarce în circuitul WTA în două săptămâni la @miamiopen! Mulțumesc turneului pentru că mi-a oferit această oportunitate și abia aștept să mă întorc pe teren și să joc. Ne vedem în curând!”, a scris pe Instagram dubla câştigătoare de Grand Slam.

Anterior, directorul turneului de la Miami, fostul jucător american de tenis James Blake, anunţa că Halep va primi un wild-card dacă doreşte să evolueze la Miami.

”Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, a fost scrisoarea semnată de directorul WTA Miami, James Blake, conform antena3.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
Vezi toate știrile
Citește și