Închide meniul

EXCLUSIV | Simona Halep a dat ture de lac în Herăstrău. "A fost superb!" Cum i-a mulţumit lui Daniel Dobre şi cât de încântat este Darren Cahill la Bucureşti

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 12:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

EXCLUSIV | Simona Halep a dat ture de lac în Herăstrău. "A fost superb!" Cum i-a mulţumit lui Daniel Dobre şi cât de încântat este Darren Cahill la Bucureşti

profimediaimages

Simona Halep se pregăteşte la Bucureşti înaintea turneului de la Roma

Simona Halep savurează din plin zilele petrecute în România. Ea a ales să revină în ţară după eliminarea de la Madrid. Mâine, va pleca la Roma, unde va participa la următorul turneu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "A fost superb. O s-o mai fac"

"- Mereu mi-am dorit acest lucru şi mereu mi-a făcut bine (n.r. să revin în ţară). Îmi face bine în continuare. De aceea, când am două, trei zile, direct acasă. 
– Alergi şi tu prin Herăstrău?
– Da, am început să alerg. Astăzi a fost a doua zi. Am făcut o tură de lac. A fost superb, mi-a plăcut tare mult. O s-o mai fac, pentru că mă relaxează foarte tare şi văd foarte mulţi oameni care aleargă. De la 8 dimineaţa sunt la lac şi aleargă, ceea ce e foarte important şi foarte frumos"
, a spus Simona Halep în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Simona Halep îl are alături pe antrenorul Darren Cahill, despre care a glumit că este "ostaticul ei". Antrenorul australian a venit la Bucureşti şi înainte de startul sezonului pe zgură.

Simona Halep i-a mulţumit lui Daniel Dobre: "Eu, uneori, am nevoie de pauze"

"-A doua oară într-o lună. Îi place lui Darren tot mai mult în Bucureşti?
-Da (n.r. râde)! Îi place, ne ajută şi vremea zilele acestea. S-a dus, s-a plimbat pe jos prin oraş. Îi place mult şi mă bucur că se simte bine"
, a declarat Simona. 

La pregătirile Simonei Halep ia parte şi Daniel Dobre. Acesta a revenit în echipa de antrenori a numărului trei mondial, în locul lui Artemon Apostu-Efremov.

Reclamă

"Domnul Dobre o să revină la Wimbledon cu mine pentru că este plăcut. Este un om deosebit, care mereu mi-a fost alături. Îi mulţumesc că a revenit. Eu uneori am nevoie de pauze. Aşa că mă bucur tare mult că a acceptat să revină", a mai spus Halep. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și