Închide meniul

Fiul lui Ion Ţiriac, ironie devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou! Mesajul postat după victoria Simonei Halep de la TAS

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 17:46

Fiul lui Ion Ţiriac, ironie devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou! Mesajul postat după victoria Simonei Halep de la TAS

Fiul lui Ion Ţiriac, ironie devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou

Simona Halep, Patrick Mouratoglou şi Ion Ion Ţiriac/ Colaj Instagra, Profimedia

Fiul lui Ion Ţiriac a făcut o ironie devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou, după victoria Simonei Halep de la TAS. Ion Ion Ţiriac a postat un mesaj dur la adresa antrenorului francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a câştigat procesul de la TAS. Suspendarea de patru ani i-a fost redusă la nouă luni şi va putea reveni oricând pe terenul de tenis.

Fiul lui Ion Ţiriac, ironie devastatoare la adresa lui Patrick Mouratoglou

Ion Ion Ţiriac a oferit o reacţie fabuloasă, după ce s-a dovedit nevinovăţia Simonei Halep. Acesta a postat o fotografie cu Patrick Mouratoglou, în care antrenorul francez amesteca două băuturi într-un recipient.

„Uneori, o imagine nu are nevoie de explicaţii”, a transmis fiul cel mare al lui Ion Ţiriac, la poza ataşată cu Patrick Mouratoglou, pe contul său de Instagram. Acesta a făcut astfel trimitere la faptul că antrenorul francez este vinovat de substanţa interzisă găsită în corpul Simonei Halep.

Postarea lui Ion Ion Ţiriac, cu Patrick Mouratoglou/ Instagram
Postarea lui Ion Ion Ţiriac, cu Patrick Mouratoglou/ Instagram

Fostul lider WTA şi-a redus pedeaspa semnificativ la TAS, după ce judecătorii de la Lausanne au anulat proba de sânge din paşaportul ei biologic. S-a constatat astfel că substanţa interzisă numită Roxadustat se afla în corpul româncei deoarece a consumat un supliment contaminat.

Reclamă

Suplimentul contaminat, anume pudră de colagen, i-a fost recomandat Simonei Halep de către Patrick Mouratoglou şi Candice Golthier. Cei doi au fost şi ei audiaţi la TAS, unde şi-a asumat vina pentru scandalul în care a fost implicată Simona Halep.

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep

Patrick Mouratoglou i-a transmis un mesaj din 3 cuvinte Simonei Halep şi imediat a început „isteria” pe reţelele sociale! Antrenorul francez a fost pus la zid.

„Adevărul a învins” (The truth prevailed), a reacţionat Patrick Mouratoglou la postarea Simonei Halep, în care românca anunţa decizia de la TAS în cazul ei de dopaj.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul francez a primit reacţii dure după mesajul postat pe contul Simonei Halep.

„Mai și comentezi”, „Nu e prea târziu să îţi ştergi comentariul”, „Trebuie să plătești pentru ce i-ai făcut” sau „Mai bine taci din gură!” sunt doar câteva dintre comentariile primite de Patrick Mouratoglou de la internauţi.

Peste 130 de comentarii au urmat mesajului scris de Patrick Mouratoglou pe contul Simonei Halep.

Înainte de acest mesaj, Mouratoglou a repostat pe contul său de X (fostul Twitter) un articol al celor de la Tennis Majors, legat de decizia venită din Elveția.

Mouratoglou a repostat mesajul transmis de Nassar și a făcut următorul comentariu: „Lipsa de egalitate este incredibilă! Da, asta trebuie să se schimbe!”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și