Închide meniul

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie fermă după interviul acordat de româncă: „Sunt alte interese la mijloc!”

Viviana Moraru Publicat: 30 aprilie 2023, 12:17

Reclamă
Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie fermă după interviul acordat de româncă: „Sunt alte interese la mijloc!

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie fermă după interviul dat de româncă

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Fostul antrenor al Simonei Halep a avut o reacţie fermă după interviul-manifest acordat de aceasta. Firicel Tomai susţine că în procesul de dopaj al româncei, pot exista şi alte interese, şi astfel „Simo” ar putea fi afectată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep a oferit, recent, primul interviu după suspendarea pentru dopaj. Românca a dezvăluit că procesul său i-a fost anulat de două ori, deşi a prezentat toate dovezile încă din luna decembrie.

Fostul antrenor al Simonei Halep, reacţie fermă după interviul dat de aceasta

Firicel Tomai a analizat situaţia traversată de Simona Halep şi a ajuns la o conluzie clară. Fostul antrenor al româncei este de părere că aceasta poate fi afectată şi de alte interese care se află la mijloc, în procesul ei de dopaj.

De asemenea, Tomai a mai declarat că românca poate deveni chiar victimă, mărturisind că în ea „se poate lovi” cu uşurinţă, şi chiar şi în antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, care are un nume în circuitul de tenis feminin.

„Din ce înțeleg, nu e foarte clară situația acolo. Simona este persoana în care se poate lovi, dar alții sunt la mijloc și trebuie evitați. Sunt anumite chestii la mijloc, care complică lucrurile. Da, posibil să fie alte interese!

Reclamă

În Consiliul WTA sunt fete foarte bune care nu i-au luat apărarea. Una singură a încercat să pună presiune. ATP și WTA au consiliul format din cei mai buni jucători.

Sunt alte implicații acolo, cu federațiile internaționale, cu Mouratoglou, care este un nume. Poate că nu numai în Simona vor să dea, ci și în alte persoane”, a declarat Firicel Tomai, pentru digisport.ro.

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep: „Ea e o fată inteligentă, e vorba de o manipulare!”

Ion Țiriac o susține pe Simona Halep în scandalul de dopaj. Omul de afaceri consideră că dubla câștigătoare de Grand Slam nu a încălcat regulamentul, cel puțin nu cu bună știință.

Reclamă 4 / 0/3

„Se antrenează în fiecare zi, acolo la mine, la Stejarii, de parcă ar trebui să joace mâine. Îmi spune că nu, că iar au amânat-o.

După părerea mea, această manipulare care se face în lumea sportului este impermisibilă. Dacă tu ești declarat pozitiv atât în proba A, cât și în proba B, ești pozitiv.

De ce ești pozitiv? Legea care a făcut WADA – compania mondială care are sarcina de a se ocupa cu aceste treburi care aparțin de fapt Comitetului Olimpic Internațional – eu am fost unul dintre cei cinci care au format-o, în anii 2000.

Pozitiv e pozitiv. Dacă cinci te țin cu gura deschisă și al șaselea îți bagă ceva pe gură, ești pozitiv. Dar ăia sunt criminali și nu poți să fii considerat vinovat. Așa și cu Simona Halep. La 31 de ani, la US Open, unde niciodată nu a fost as, știind că a fost verificată cu trei zile înainte, după meci, automat după ce iese de pe teren… atât de tâmpită nu poate să fie nu Simona, care e o fată inteligentă, ci nimeni.

Se pare că au și găsit cam de unde vine. Mai mult decât atâta, este o probă care arată 0,00-nu-știu-cât la sută. De ce Federația Internațională și tribunalele o țin atâta?

Cine o să fie responsabil, dacă cumva Simona Halep nu e vinovată, sau este vinovată indirect, de toate aceste luni în care un profesionist a fost oprit să își facă meseria?”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și