Închide meniul

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open! Meci superb făcut de româncă cu Anna Bondar

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 19 octombrie 2023, 19:08

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open! Meci superb făcut de româncă cu Anna Bondar

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open

Gabriela Ruse, la Transylvania Open / Profimedia

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open! Românca de pe locul 188 WTA a învins-o în optimi pe Anna Bondar din Ungaria, locul 116 WTA. Ruse s-a impus cu 7-6(4), 6-2, după o oră şi 51 de minute de joc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost a doua întâlnire dintre Gabriela Ruse şi Anna Bondar, românca fiind cea care a câştigat şi duelul din 2021din cadrul turneului ITF de la Bellinzona, din Elveţia.

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală de la Transylvania Open!

După victoria din turul inaugural cu Alycia Parks, favorita numărul 2 al turneului de la Cluj-Napoca, Gabriela Ruse a făcut un nou meci foarte bun şi în optimile de finală cu Anna Bondar.

Jucătoarea din Ungaria a început foarte bine meciul şi s-a distanţat rapid la 3-0, având un avans de două de break-uri. Ruse a recuperat imediat un break, după care a restabilit egalitatea la 4-4. După ce a salvat două mingi de break la 5-5, setul a ajuns la tie-break. Acolo, românca a reuşit să se impună cu 7-4, după ce a făcut două minibreak-uri.

În setul al doilea, Ruse a făcut break-ul la 2-2, după care a reuşit să salveze trei mingi de break. Un game mai târziu, Ruse a reuşit un nou break, după care a închis setul la 6-2 şi a obţinut calificarea în sferturile de finală.

Reclamă

Acesta este cel mai bun parcurs al româncei de la Transylvania Open. În 2021, la ediţia inaugurală, a fost eliminată încă din primul tur, după care s-a oprit în 2022 în optimile de finală.

Pentru un loc în semifinale, Gabriela Ruse o va întâlni pe Emiliana Arango, locul 118 WTA. Jucătoarea din Columbia a trecut în optimi de Jil Teichmann, locul 142 WTA, scor 6-3, 6-4. Aceasta va fi prima întâlnire directă dintre Ruse şi Arango.

Holger Rune a confirmat că va fi antrenat de Boris Becker

Holger Rune a confirmat că va fi antrenat de Boris Becker. Danezul de 20 de ani, care ocupă locul 6 WTA, renunţase la Patrick Mouratoglou şi îşi anunţă revenirea. Rune trece printr-un moment extrem de dificil şi are 10 înfrângeri în ultimele 11 meciuri oficiale.

Reclamă 4 / 0/3

Legendarul tenisman german Boris Becker va reveni în circuitul ATP ca antrenor al tânărului jucător danez Holger Rune, a anunţat fostul număr unu mondial în cadrul podcastului Eurosport „Das Gelbe vom Ball”, informează DPA.

„Pot confirma că sunt antrenorul lui Holger Rune. Se potriveşte foarte bine acum. Calendarul meu îmi permite asta şi mereu am fost interesat de Holger, pentru că joacă cu atât de mult angajament şi caracter„, a spus Becker.

Holger Rune a oferit primele declaraţii despre noul său antrenor. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Patrick Mouratoglou, cel cu care a „rupt” colaborarea după US Open. Francezul nu o mai pregăteşte nici pe Simona Halep.

„A fost o săptămână bună de antrenament. Îl știu pe Boris de mult timp. Urmărește mult tenis și mi-a scris de câteva ori. Când eram ceva mai tânăr mi-a dat câteva sfaturi.

Mi-a arătat că mă susține. Poți să simți asta. E o mare diferență. Poate simți ceea ce simt eu. Nu doar că îmi spune ceea ce crede că simt. El simte pentru că a fost deja în aceste situații. Este o senzație diferită și e o chestie de cum ne simțim. Cu siguranță e un lucru bun să ai pe cineva care a experimentat aceste lucruri„, a declarat Holger Rune, potrivit The Tennis Letter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și