Închide meniul

Holger Rune va fi antrenat de Boris Becker. L-a „taxat” pe Patrick Mouratoglou: „E o mare diferență!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 14:32

Holger Rune va fi antrenat de Boris Becker. L-a „taxat pe Patrick Mouratoglou: „E o mare diferență!

Holger Rune va fi antrenat de Boris BeckerContributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods, Direct mail and brochures, Indoor display, Internal business usage, Commercial electronic. Contributor media restriction: {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}, {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}, {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}, {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}, {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}, {EE428BEC-1B62-49AD-8456-D6A72F3C64CB}., Model Release: no

Holger Rune, alături de Patrick Mouratoglou / Profimediaimages

Holger Rune a confirmat că va fi antrenat de Boris Becker. Danezul de 20 de ani, care ocupă locul 6 WTA, renunţase la Patrick Mouratoglou şi îşi anunţă revenirea. Rune trece printr-un moment extrem de dificil şi are 10 înfrângeri în ultimele 11 meciuri oficiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Legendarul tenisman german Boris Becker va reveni în circuitul ATP ca antrenor al tânărului jucător danez Holger Rune, a anunţat fostul număr unu mondial în cadrul podcastului Eurosport „Das Gelbe vom Ball”, informează DPA.

Holger Rune va fi antrenat de Boris Becker

Pot confirma că sunt antrenorul lui Holger Rune. Se potriveşte foarte bine acum. Calendarul meu îmi permite asta şi mereu am fost interesat de Holger, pentru că joacă cu atât de mult angajament şi caracter„, a spus Becker.

Rune, în vârstă de 20 de ani, aflat în prezent pe locul şase în clasamentul mondial, este „un diamant brut, care are nevoie să fie şlefuit„, în opinia germanului, potrivit news.ro.

Holger Rune a oferit primele declaraţii despre noul său antrenor. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Patrick Mouratoglou, cel cu care a „rupt” colaborarea după US Open. Francezul nu o mai pregăteşte nici pe Simona Halep.

Reclamă

A fost o săptămână bună de antrenament. Îl știu pe Boris de mult timp. Urmărește mult tenis și mi-a scris de câteva ori. Când eram ceva mai tânăr mi-a dat câteva sfaturi.

Mi-a arătat că mă susține. Poți să simți asta. E o mare diferență. Poate simți ceea ce simt eu. Nu doar că îmi spune ceea ce crede că simt. El simte pentru că a fost deja în aceste situații. Este o senzație diferită și e o chestie de cum ne simțim. Cu siguranță e un lucru bun să ai pe cineva care a experimentat aceste lucruri„, a declarat Holger Rune, potrivit The Tennis Letter.

Reclamă 4 / 0/3

În ultima perioadă, Boris Becker a activat ca expert de televiziune, rol în care a revenit după ce a fost eliberat în decembrie anul trecut din penitenciarul britanic în care a fost închis pentru infracţiuni fiscale.

Ce obiectiv şi-au stabilit Boris Becker şi Holger Rune

Ca antrenor, germanul a înregistrat succese alături de sârbul Novak Djokovic, actualul număr unu mondial, pe care l-a pregătit între 2013 şi 2016.

La fel ca şi Djokovic în trecut, Holger Rune are izbucniri emoţionale, lucru care „îi place” însă lui Becker, după cum a afimat el. „E permis. Antrenorul şi echipa formează o oază în care jucătorul trebuie să se elibereze, dacă îşi cere scuze după aceea şi se poate concentra din nou. Am făcut şi eu acelaşi lucru ca profesionist„, a spus germanul.

Boris Becker a dezvăluit că îl va antrena pe Holger Rune pentru prima oară la turneul indoor de la Basel (Elveţia), care va debuta luni. După aceea, vrea să-l ajute să se califice la prestigiosul Turneu al Campionilor de la Torino. „Acesta este marele obiectiv şi aceasta este sarcina„, a adăugat el.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și