Închide meniul

Garbine Muguruza revine în România! A primit wild-card la Transylvania Open și se va lupta cu Simona Halep și Emma Răducanu. „Abia aștept!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 octombrie 2021, 12:24

Garbine Muguruza revine în România! A primit wild-card la Transylvania Open și se va lupta cu Simona Halep și Emma Răducanu. „Abia aștept!

Garbine Muguruza ar putea fi adversara Simonei Halep la Transylvania Open

Profimediaimages

Fostul lider mondial, care are în palmares două titluri de Grand Slam (Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017), a avut o primă reacție după ce s-a hotărât să participe în competiția cu premii în valoare de 235.000 de dolari, care se va disputa între 25 și 31 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garbine Muguruza vine la Transylvania Open 2021

Hei, ce faci?„, a fost mesajul transmis de Garbine, în limba română. Aceasta a continuat, în engleză, să le mulțumească organizatorilor.

Sunt foarte fericită să mă întorc în România. De această dată, la Cluj-Napoca, pentru Transylvania Open. Mulțumesc mult pentru wild-card, pentru invitație. Abia aștept să fiu acolo!„, a transmis sportiva care tocmai a împlinit 28 de ani.

Garbine Muguruza, impresionată de vacanţa în România. „Am venit de cinci ori!”

În această vară, Garbine Muguruza a petrecut cinci zile într-o vacanţă în România, la Fundata, la invitaţia celei mai bune prietene. Rivala Simonei Halep a rămas impresionată de români şi de locurile pe care le-a vizitat

Reclamă

Iberica a postat imagini din vacanţă pe Facebook, unde a scris: „Mulţumesc, România! Întotdeauna aşa de primitoare”.

Peştera Dâmbovicioara, Parcul Naţional Piatra Craiului şi Castelul Bran sunt printre locurile pe care le-a vizitat Muguruza. Ea a fost invitata unei românce alături de care a jucat tenis o Academie de lângă Barcelona.

Am fost de cinci ori în România! Nu am aflat de zonele turistice de la Halep sau de la alte jucătoare din România, dar toate sunt foarte amabile„, a transmis atunci Muguruza.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep o așteaptă pe Emma Răducanu la Transylvania Open

La revenirea în țară după aventura de la Indian Wells, Halep a vorbit despre posibila întâlnire cu Emma Răducanu de la Transylvania Open.

E greu după accidentare, nu pot să spun că sunt mulţumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt bucuroasă că sunt sănătoasă şi nu am dureri. Ştiam că o să fie un sfârşit de an foarte greu. E greu să joci Indian Wells în octombrie. S-a amânat întâlnirea cu Emma, poate la Cluj. Doar ne-am salutat-o şi am felicitat-o din nou pentru ceea ce a făcut că este extraordinar.

Îmi pare rău să aud ce se întâmplă în spitale, este foarte trist. Sper ca toţi oamenii să înţeleagă şi să se vaccineze. Aşa cum spun toţi medicii, vaccinul ne protejează. Mă voi vaccina cu doza a treia, o voi face după ce voi termina turneele”, a spus Simona Halep la revenirea în țară.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv Vezi toate știrile
Citește și