Închide meniul

„I-am spus că mă retrag cu el în tribună!” Simona Halep, mesaj superb pentru Darren Cahill! Ce şanse sunt să colaboreze din nou

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 15:15

Reclamă
„I-am spus că mă retrag cu el în tribună! Simona Halep, mesaj superb pentru Darren Cahill! Ce şanse sunt să colaboreze din nou

Simona Halep, mesaj superb pentru Darren Cahill

Simona Halep şi Darren Cahill, după succesul de la Roland Garros 2018/ Profimedia

Simona Halep a transmis un mesaj superb pentru Darren Cahill. Fostul lider mondial îşi doreşte ca în momentul în care se va retrage din tenis, să-l aibă antrenor pe australian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill îl antrenează acum pe Jannik Sinner, italianul care a devenit lider mondial după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros.

Simona Halep, mesaj superb pentru Darren Cahill

Întrebată dacă mai există vreo şansă să colaboreze acum cu Darren Cahill, Simona Halep a oferit un răspuns clar şi a declarat că nu mai există această posibilitate, dat fiind faptul că australianul îl pregăteşte pe noul lider ATP.

„Simo” a dezvăluit că imediat l-a felicitat pe Darren Cahill, pentru succesul înregistrat alături de „elevul” său, fiind extrem de fericită pentru fostul ei antrenor.

„(n.r. Mai e vreo șansă să-l vedem pe Darren Cahill alături de tine?) Ce șansă, când el mai are un număr unu mondial acum? M-am bucurat tare mult.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar ieri când juca am auzit la televizor că s-a retras Djokovic și știam de la el că dacă Djokovic se retrage sau pierde, intră Sinner numărul unu. Și chiar i-am scris în timpul meciului și mi-a răspuns după.

Mi-a spus: ‘Am văzut mesajul tău pe ceas, eram foarte fericit’. Mă bucur tare mult pentru ei, pentru amândoi. L-am cunoscut și pe Sinner, e un băiat extraordinar și e serios și merită să fie acolo.

Noi am vorbit când încă lucram împreună prin 2021 că o să mă retrag cu el în tribună. Acum nu știu dacă se întâmple, dar eu sper. Tot timpul dorința rămâne”, a declarat Simona Halep, conform protv.ro.

Reclamă

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-0. „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024. Duda a deschis scorul. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și