Închide meniul

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Viviana Moraru Publicat: 7 iunie 2024, 10:49

Reclamă
„O să fiu criticată, dar sunt sinceră! Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep, în timpul unui meci/ Profimedia

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns clar, atunci când a fost întrebată dacă vreo jucătoare din România mai poate câştiga un turneu de Grand Slam. Aceasta s-a declarat convinsă de faptul că va fi criticată, după ce va oferi răspunsul, însă a mărturisit că nu crede că o româncă mai poate triumfa în turnee de asemenea categorie.

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep a triumfat de două ori în turneele de Grand Slam, la Roland Garros, în 2018, şi la Wimbledon, în 2019. Pe lângă cele două finale câştigate, fostul lider WTA a mai disputat alte trei finale, la Roland Garros în 2014 şi 2017, şi la Australian Open 2018.

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş: „Totul e gata, ne vedem în zece zile”

Simona Halep revine pe teren într-un meci uriaş. Românca va juca într-un demonstrativ de senzaţie, care se va disputa la Cluj.

Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel. Cei doi vor întâlni perechea Steffi Graf – Andre Agassi. Soţii Steffi Graf şi Andre Agassi au împreună 30 de titluri de Grand Slam. 22 au fost obţinute de Steffi Graf, iar 8 de către Andre Agassi.

Reclamă

„Totul e gata, ne vedem în zece zile”, a anunţat directorul Transylvania Open, Patrick Ciorcilă pe Instagram. El a publicat şi o fotografie alături de Simona Halep şi Andrei Pavel.

Patrick Ciorcilă e implicat în organizarea acestui eveniment unic în România. Este pentru prima oară când Steffi Graf şi Andre Agassi vin în România.

Meciul demonstrativ dintre perechea Simona Halep / Andrei Pavel şi cea formată din soţii Steffi Graf / Andre Agassi se va disputa pe 15 iunie 2024, în cadrul Sports Festival.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și