Închide meniul

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

Alex Masgras Publicat: 18 august 2024, 9:56

Reclamă
Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: "Nu se va termina bine"

Iga Swiatek, în timpul meciului cu Mirra Andreeva, la Cincinnati / Profimedia

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati după ce a învins-o pe Mirra Andreeva, semifinalista din acest de la Roland Garros şi campioana turneului de la Iaşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În duelul din sferturi, Swiatek a fost nevoită să întoarcă rezultatul. Poloneza s-a impus cu 4-6, 6-3, 7-5, după 2 ore şi 40 de minute de joc.

Iga Swiatek s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Semnal de alarmă uriaş pentru WTA: „Nu se va termina bine”

Aceasta a fost şi prima întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Acum, numărul 1 mondial îşi îndreaptă atenţia către meciul din semifinale, acolo unde o va întâlni pe marea sa rivală, Aryna Sabalenka, jucătoare care se află în acest moment pe locul 3 WTA.

Până la acest duel, Iga Swiatek a tras un semnal de alarmă. Imediat după victoria cu Andreeva, în timpul interviului acordat chiar pe teren celor de la Sky Sports, numărul 1 mondial a vorbit despre problemele provocate de numărul mare de turnee din calendar:

„Evident, nu este decizia noastră, dar cu siguranță cred că avem prea multe turnee în sezon – nu se va termina bine și face tenisul mai puțin distractiv pentru noi. Merităm să ne odihnim un pic mai mult”, a declarat Iga Swiatek, la skysports.com.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă în prima semifinală se vor întâlni Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka, pentru al doilea loc din finala de la Cincinnati se vor întâlni Jessica Pegula şi Paula Badosa.

Carlos Alcaraz, mesaj categoric după criza de nervi de la Cincinnati

Carlos Alcaraz a transmis un mesaj categoric, după criza de nervi de la Cincinnati. Ibericul şi-a cerut scuze, după ce a cedat nervos în duelul cu Gael Monfils.

Carlos Alcaraz a fost eliminat de la Cincinnati, în turul secund, de către Gael Monfils. Francezul l-a învins pe medaliatul cu argint de la Jocurile Olimpice în trei seturi, scor 4-6, 7-6, 6-4.

Reclamă

La o zi după eşecul suferit în faţa lui Gael Monfils, Carlos Alcaraz a transmis un scurt mesaj. Acesta şi-a cerut scuze pentru gestul nervos din timpul partidei.

Alcaraz şi-a explicat gestul şi a tranmis că nu s-a mai putut controla, din cauza stresului din timpul partidei.

„Vreau să-mi cer scuze pentru atitudinea mea de ieri, nu a fost bună și asta nu ar trebui să se întâmple pe teren. Sunt om, nervii s-au acumulat și uneori este foarte greu de controlat când există această tensiune. Voi lucra pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple. Acum e timpul să mă gândesc la New York„, a transmis Carlos Alcaraz, pe pagina sa de Twitter.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

11:08

Reacţia lui Ionel Dănciulescu după ce Mihai Stoica l-a certat pe teren pe Baba Alhassan!

11:07

Jannik Sinner s-a calificat în semifinalele de la Cincinnati! Cum arată careul de aşi al turneului Masters din Ohio

10:52

„E o problemă care trebuie rezolvată!” Grecii au reacţionat după PAOK – Panserraikos 3-2! Ce măsuri trebuie să ia Răzvan Lucescu

10:40

OFICIAL | Rapid s-a despărţit de Albion Rrahmani! Cum l-au numit giuleştenii pe atacantul pe care l-au vândut la Sparta Praga

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și