Închide meniul

Iga Swiatek s-a retras din turneul de la Charleston. Poloneza de 20 de ani câștigase ultimele trei competiții și va deveni liderul WTA

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2022, 12:41

Iga Swiatek s-a retras din turneul de la Charleston. Poloneza de 20 de ani câștigase ultimele trei competiții și va deveni liderul WTA

Iga Swiatek a câștigat trofeul de la Miami Open

Profimediaimages

Iga Swiatek, viitorul lider WTA, a decis să se retragă din turneul de la Charleston, de categorie WTA 500. Poloneza de 20 de ani vedea după o serie fabuloasă. A câştigat ultimele trei competiții la care a participat, Qatar Open, Indian Wells şi Miami Open, primele ale anului de categorie WTA 1.000, o performanţă unică în tenisul feminin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva care are 17 victorii la rând în circuitul WTA, perioadă în care a eliminat-o de la Indian Wells și pe Simona Halep. Swiatek și-a explicat decizia de a lua o scurtă pauză.

Iga Swiatek nu va mai concura în turneul de la Charleston

Îmi pare foarte rău, dar, după maratonul de trei turnee în care am jucat finala la fiecare, mă simt puţin accidentată la braţ. Nu e grav, dar trebuie să mă odihnesc”, a declarat poloneza, anunță news.ro.

Suntem dezamăgiţi, dar înţeleg că ea a jucat mult tenis în ultima lună”, a afirmat directorul turneului, Bob Moran.

România va fi reprezentată pe tabloul principal al acestui turneu de Irina Begu, locul 70 WTA, şi Elena Gabriela Ruse, locul 57 WTA.

Reclamă

Trei jucătoare din România vor juca la Charleston

Begu va evolua în prima manşă cu Xinyu Wang din China, locul 87 WTA, iar Ruse, cu americanca Hailey Baptiste, locul 122 WTA.

În calificări este prezentă Gabriela Talabă, locul 257 WTA şi cap de serie numărul 11, care a trecut în manşa a doua după victoria obţinută, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, în faţa americancei Ellie Douglas, locul 371 WTA.

Pentru un loc pe tabloul principal, românca va evolua cu o altă jucătoare din SUA, Coco Vandeweghe, locul 167 WTA şi cap de serie numărul 3, o sportivă care a fost numărul 9 mondial în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și