Închide meniul

Ilie Năstase, reacție dură după prăbușirea Simonei Halep în clasamentul WTA. „Nu e jucătoare de locul 14!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 septembrie 2021, 19:24

Ilie Năstase, reacție dură după prăbușirea Simonei Halep în clasamentul WTA. „Nu e jucătoare de locul 14!

Ilie Năstase, despre căderea Simonei Halep în clasamentul WTA

Zuma Press / Stephen Lock via Hepta

Ilie Năstase susține că Halep ar merita să ocupe, de fapt, un loc pe podium. Cândva lider mondial, românca a părăsit top 10 după mai bine de 7 ani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, reacție dură după prăbușirea Simonei Halep în clasamentul WTA

Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1. Aia contează. Că este acum pe loc cu 14, după mine, asta nu mai contează. Ea oricum nu este jucătoare de locul 14.

Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul. Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo. Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells şi la Cluj şi la Turneul Campioanelor dacă se califică”, a spus Ilie Năstase, la Centrul Național de Tenis.

Eliminată în optimile de finală de la US Open 2021, Halep a coborât trei poziţii în ierarhia mondială. A ajuns pe locul 14 WTA şi are motive să fie îngrijorată. Are numai 3152 de puncte, în timp ce liderul Ashleigh Barty are 10.075.

Măcinată de accidentări în acest an, Simona Halep a absentat de la Roland Garros și Jocurile Olimpice, ratând și alte turnee importante precum Doha sau Dubai.

Reclamă

Simona Halep, anunț uriaș despre viitorul în tenis după nunta cu Toni Iuruc

Halep a dat însă asigurări că va juca tenis cel puțin încă doi sau trei ani. Obiectivul său este să revină în top 10 WTA.

„Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt.

Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Campioana noastră a dezvăluit, pe contul ei de Instagram, ce program va avea în acest an. Mai întâi ia startul la Indian Wells, după care va juca la Moscova, la Kremlin Cup. La scurt timp distanţă ia startul la Transylvania Open, turneu găzduit de Cluj-Napoca.

Recomandări
  • Ilie Năstase, reacțire dură după prăbușirea Simonei Halep în clasamentul WTA
  • Românca este acum pe locul 14 mondial

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și