Închide meniul

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep: „Ştiu jucătoare care au fost prinse şi nu au păţit nimic!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 17:14

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep: „Ştiu jucătoare care au fost prinse şi nu au păţit nimic!

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep

Simona Halep este în centrul unui scandal de dopaj / Profimedia

Ilie Năstase este revoltat de situaţia Simonei Halep. Fostul lider ATP a dezvăluit că de-a lungul timpului, mai multe jucătoare din circutitul WTA au fost depistate dopate, însă nu s-a luat nicio măsură în privinţa acestora, deoarece aveau alături de ele sponsori importanţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep este în aşteptarea procesului de dopaj, care a fost amânat deja de două ori. Audierea româncei ar urma să aibă loc la finalul acestei luni.

Ilie Năstase, revoltat de situaţia Simonei Halep

Ilie Năstase este revoltat de situaţia în care se regăseşte Simona Halep, la opt luni distanţă după ce a fost depistată cu Roxadustat, la testele anti-doping. „Nasty” susţine că cei care îi decid cazul româncei nu sunt corecţi, iar aceasta este nevoită să aştepte prea mult timp.

De asemenea, fostul lider ATP a mărturisit că Halep are capacitatea să revină în top, fiind de părere chiar că ar putea evolua la US Open, turneu la care de altfel, anul trecut, a fost depistată pozitivă la testele anti-doping.

„Simona, nu știu, e complicată situația ei. Cum spunea și domnul Țiriac, trebuia să se grăbească la început, pentru că apoi au tocat-o. Cu cât o lungești, cu atât o să aștepte mai mult ca să poată să joace tenis din nou.

Reclamă

Se tergiversează pentru că e româncă! Când mi-au spus că sunt rasist, am terminat în trei zile subiectul, pentru că ne-am dus peste ei. Așa trebuia să se facă și în acest caz, dar acum e prea târziu.

Simona trebuie să stea la mână unora care decid și care nu sunt prea corecți. Știu niște jucătoare de tenis din alte țări care au fost prinse (n.r. – în cazuri de dopaj) și nu s-a făcut absolut nimic. S-a spus la nivelul conducerii că, dacă se dau numele astea, sponsorii pleacă și n-o mai existe turnee WTA. Ăsta a fost răspunsul.

Ea (n.r. – Simona Halep) trebuie să fie atentă, să facă gimnastică, să joace tenis. N-o să uite tenisul în opt luni, trebuie să-și vadă de antrenamente și să sperăm că decizia va fi luată în curând. Poate că o să joace la US Open.

Reclamă 4 / 0/3

Simona o să-și revină, a fost numărul 1, nu poți să fii mereu numărul 1… dar ea are calități să fie din nou numărul 1″, a declarat Ilie Năstase, conform digisport.ro.

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA

Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA, după o coborâre de patru locuri. Irina Begu se menţine pe poziţia 29, cu 1342 puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Begu este jucătoarea din România cel mai bine clasată în ierarhia feminină.

Următoarea româncă din clasament este Sorana Cîrstea, aflată pe locul 38, în coborâre şase locuri, cu 1158 puncte.

Simona Halep, suspendată pentru dopaj, a coborât patru locuri şi este pe 40, cu 1110 puncte.

Ana Bogdan a coborât un loc şi este pe 61, cu 902 puncte.

Poloneza Iga Swiatek continuă să fie prima în clasamentul WTA. Numărul 1 mondial din aprilie 2022, Swiatek, în vârstă de 22 de ani şi cu patru turnee de Grand Slam la activ, o devansează în continuare pe belarusa Aryna Sabalenka, în timp ce Elena Rybakina din Kazahstan este pe locul 3.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și