Închide meniul

Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!”

Publicat: 5 mai 2024, 14:29

Reclamă
Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!

Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște

Simona Halep, la o conferință de presă / Profimediaimages

Aceasta este imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Sportiva în vârstă de 32 de ani își petrece Sărbătorile alături de familie și a avut o urare pentru fanii ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paște fericit!„, le-a scris constănțeanca. Mesajul a fost însoțit de o fotografie făcută în curtea casei sale. „Simo” zâmbește și pare să își fi găsit liniștea după ce a scăpat, la TAS, de suspendare.

Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște

View this post on Instagram


A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Paște fericit, draga noastră campioană!„, „Paște binecuvântat, dragă Simona! Fie ca aceste Sărbători Pascale să îți umple sufletul de liniște și bucurie„, „Paște fericit, Simo„, „Sperăm că te vom vedea jucând la Paris„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de fostul lider WTA.

Reclamă

Postarea Simonei a adunat aproape 10.000 de aprecieri încă din prima oră. Fosta campioană de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) are 1.7 milioane de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Revenită pe teren după suspendarea care a ţinut-o 18 luni în afara terenului, Simona Halep a ajuns pe locul 1150 WTA. Trage tare pentru a-şi reveni în formă şi speră să primească acceptul de a juca la Roland Garros 2024.

(Pe teren când o vedem?) Sperăm la Roland Garros, dacă primeşte wild-card„, spunea tatăl Simonei Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă

Topul în care Simona Halep şi Serena Williams strălucesc încă este cel al victoriilor consecutive obţinute la Madrid, unul dintre turneele favorite ale sportivei noastre, pe care l-a câştigat de două ori, în doi ani consecutivi.

În perioada 2016-2018, Simona obţinea 15 victorii consecutive la Caja Magica. Ea îşi adjudeca titlul în 2016 şi 2017 şi atingea sferturile de finală în 2018, acolo unde era oprită de Karolina Pliskova, 4-6, 3-6.

La acest capitol, Simona este depăşită doar de Serena Williams, care a legat 19 victorii la Madrid, unde s-a impus în 2012 şi 2013. În 2014, ea s-a retras, înaintea duelului din sfeturi cu Petra Kvitova, cea care i-a orprit până la urmă seria, un an mai târziu, în semifinalele competiţiei.

Top 3 la acest capitol este completat de Aryna Sabalenka. Sportiva din Belarus e campioană în 2023 şi a ajuns deja în optimile acestei ediţii, având astfel 10 victorii consecutive la Caja Magica.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 15:45 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și