Închide meniul
VIDEO

”Încearcă să bați asta!” Simona Halep, spectacol total în duelul cu Petra Martic. Campioana noastră și-a lăsat adversara cu gura căscată și a ridicat publicul în picioare!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 martie 2022, 2:15

”Încearcă să bați asta!” Simona Halep, spectacol total în duelul cu Petra Martic. Campioana noastră și-a lăsat adversara cu gura căscată și a ridicat publicul în picioare!

Simona Halep, spectacol total

Getty Images

Simona Halep, spectacol total în duelul cu Petra Martic

Simona Halep a făcut spectacol în primul set cu Petra Martic. Campioana noastră l-a adjudecat după doar 24 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petra Martic a început tare meciul. A obținut primul game, după ce a reușit un as, dar replica Simonei nu s-a lăsat așteptată. Halep a egalat datorită forehand-ului excelent, iar apoi și-a lăsat adversara cu gura căscată.

Simona a reușit o lovitură de senzație, un pasing de backhand din întoarcere, care a ridicat publicul în picioare.

”Roți fierbinți, încearcă să bați asta!”, au notat cei de la WTA.

Reclamă

Simona Halep, pregătită pentru duelul cu Petra Martic

”Simo” era conștientă că o așteaptă încă o bătălie complicată. La directe, românca e cea care conduce cu 2-1. Ultimul duel a avut loc tot la competiția californiană.

”Am jucat ultima oară aici. Mă aștept la o bătălie dificilă. E întotdeauna greu să joci împotriva ei. Mă voi uita la meciul acela și voi fi pregătită. Acum, vreau doar să mă bucur de meciul de azi și să mă relaxez. Mai e mult până la meci”,a spus Simona, la conferința de presă.

Simona Halep a învins-o fără drept de apel pe Sorana Cîrstea, în optimi. A fost a patra întâlnire dintre cele două și scorul a devenit acum egal. Totuși, precedentul meci dintre cele două rivale se disputase în 2010, în calificările de la Cincinnati.

Reclamă 4 / 0/3

”Fiecare jucătoare e un pic stresată când joacă împotriva unei jucătoare din aceeași țară. Dar m-am obișnuit, am jucat de atâtea ori împotriva româncelor. Împotriva ei nu jucasem în ultimii 12 ani. Era ceva nou, nu știam la ce să mă aștept. Ne-am antrenat doar de puține ori de-a lungul anilor și a fost cu adevărat ceva nou.

Simt că am jucat perfect în primul set, am știut ce am de făcut. Setul doi a fost mai greu, am început să ratez și ea a jucat un pic mai bine. Mă bucur că am reușit să termin în două seturi. Sunt fericită că îmi găsesc ritmul, plăcerea de joc. Lupt pentru fiecare punct”, a mai spus Simona Halep.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și