Închide meniul

INCREDIBIL! Simona Halep a fost eliminată în "optimile" de la Roland Garros. A câştigat numai trei game-uri în meciul cu Iga Swiatek!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 octombrie 2020, 10:00

INCREDIBIL! Simona Halep a fost eliminată în "optimile" de la Roland Garros. A câştigat numai trei game-uri în meciul cu Iga Swiatek!

Profimediaimages

Simona Halep, eliminată de la Roland Garros

Meciul va fi unul cu repetiţie pentru Simona, care a întâlnit-o pe jucătoarea din Polonia anul trecut, în aceeaşi fază a competiţiei. De numai 45 de minute a avut nevoie campioana noastră pentru a câştiga cu 6-1, 6-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LIVE TEXT SIMONA HALEP – IGA SWIATEK

Update 13:12: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-6 De necrezut! Swiatek a eliminat-o pe Halep de la Roland Garros! meciul s-a încheiat după numai o oră şi 9 minute!

Update 13:12: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 2-5 Simona rezistă! A condus cu 40-0, a fost egalată, dar a izbutit să se impună

Update 13:08: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-5 Poloneza a câştigat din nou pe propriul serviciu şi mai are nevoie de un singur game pentru a se califica în "sferturi"

Update 13:02: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-4 Probleme din ce în ce mai mari pentru a doua jucătoare a lumii. Jucătoarea de 19 ani a mai făcut un break!

Reclamă

Update 12:50: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-3 Adversara româncei continuă să lovească puternic şi a mai câştigat un game.

Update 12:47: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 1-2 Simona şi-a făcut serviciul după ce a salvat patru mingi de break

Update 12:37: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 0-2 Poloneza continuă să nu îi dea nicio şansă campioanei de la Wimbledon. Şi-a făcut serviciul la 0!

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:37: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6, 0-1 Iga a început ca din tur şi actul secund. I-a făcut break Simonei!

Update 12:30: Simona Halep – Iga Swiatek 1-6 Incredibil! Swiatek pare de neoprit şi a câştigat primul set după numai 24 de minute!

Update 12:26: Simona Halep – Iga Swiatek 1-5 Un nou break pentru sportiva din Polonia. Swiatek mai are nevoie de un singur game de a câştiga primul set

Update 12:22: Simona Halep – Iga Swiatek 1-4 Tânăra de 19 ani şi-a refăcut avantajul. Halep are dificultăţi şi nu reuşeşte să facă break-ul

Update 12:18: Simona Halep – Iga Swiatek 1-3 Era şi timpul! Simona reuşeşte să îşi treacă în cont primul game. A servit mult mai bine şi i-a pus probleme adversarei.

Update 12:16: Simona Halep – Iga Swiatek 0-3 Început neaşteptat de meci. Swiatek a câştigat la 0 pe propriul serviciu şi are trei game-uri avans.

Update 12:14: Simona Halep – Iga Swiatek 0-2 Simona nu are startul de meci la care visa. Şi-a pierdut serviciul şi adversara ei şi-a mărit avantajul!

Reclamă

Update 12:10: Simona Halep – Iga Swiatek 0-1 Sportiva aflată pe locul 53 WTA a reuşit să câştige primul game al meciului!

Update 12:00: Simona Halep şi Iga Swiatek sunt pe teren. Meciul urmează să înceapă!

Un singur game a pierdut Halep vineri, când şi-a luat revanşa în faţa Amandei Anisimova. A fost cea de-a 17-a victorie la rând pe care a obţinut-o în circuit şi a stabilit un nou record personal. Această serie fabuloasă i-a adus constănţencei trei trofee. A triumfat la Dubai, Praga şi Roma. Un succes şi la Roland Garros este sinonim cu revenirea pe primul loc în clasamentul mondial.

Meciul Simonei cu Swiatek va fi primul de pe arena Philippe Chatrier. Dacă se va califica, Halep va juca în "sferturi" cu câştigătoarea confruntării dintre Kiki Bertens (8 WTA) şi Martina Trevisan (159 WTA).

"Nu simt presiunea. Bineînţeles, mă aştept să joc un tenis de calitate pentru că mă simt bine, simt jocul, sunt într-o formă bună şi mă simt puternică din punct de vedere fizic. Asta nu înseamnă că voi câştiga fiecare meci.

Pentru mine este important să dau totul în ziua în care joc. nu vreau să mă gândesc la rezultate sau la trofeu. Este încă un drum bun şi mai sunt pe tablou multe jucătoare care evoluează bine", a declarat Simona Halep înaintea partidei cu Iga Swiatek.

Recomandări
  • Simona Halep a ieşit din cursa pentru trofeu
  • Românca şi-a încheiat seria de 17 victorii
  • Simona Halep - Iga Swiatek 1-6, 2-6

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și